Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü
termek-kep
Afrodita SUMMER AFFAIR Extra erős önbarnító testápoló lotion

A kedvenc csokoládés kezelésed Önbarnító testápoló lotion, amely 100%-al magasabb koncentrációban tartalmaz önbarnító hatóanyagot*, a még soha nem látott intenzív barnulásért, káros UVB sugárzás mentesen. A természetes hidratáló összetevők magas koncentrációja biztosítja a bőr intenzív és hosszantartó hidratálását, egyenletes barnaságát narancssárga árnyalatok nélkül, valamint egészséges, napsütötte megjelenését.
*Összehasonlítva a már létező Afrodita Professional önbarnító testápolóival.

  •  Dha, Eritrulóz, Betain
  • 0% Parafin, Vegan

Mert merész, provokatív vagy, és élvezed, ha utánad fordulnak, bárhová is mész. Igazi kalandor vagy, mindig vágysz arra, hogy valami újat és mást tapasztalj meg. Azt akarod, hogy mindenki észrevegye a tökéletes barnaságodat. Szereted az intenzív barnaságot és a gyönyörűen barna, csokoládé színű bőrt.

Megmutatom, hogyan kapd és tartsd is meg ezt az ellenálhatatlan csokoládé barna bőrszínt!

EXTRA ERŐS önbarnító lotion-el, még soha nem látott intenzív barnulást érhetsz el, bőrtípustól függetlenül. A 100%-kal magasabb koncentrációjú önbarnító komplex* és a szuper hidratáló összetevők magas koncentrációja révén a lotion a következő hatásokat fejti ki:

  • AZONNALI barnulás, amely tartós (felvitele után 6-24 órán belül kialakul),
  • az egyenletesen barnított bőr hatása napozás nélkül,
  • dús, csokoládé arcszín narancssárga tónusok vagy visszataszító foltok NÉLKÜL,
  • alaposan HIDRÁLT, feszes bőr,
  • intenzív barnulás a saját otthonodban,
  • kellemetlen szag nélkül,
  • NEM hagy nyomot a ruhákon,
  • Vegán termék.

     * A meglévő Afrodita Professional önbarnító krémhez képes

A SUMMER AFFAIR EXTRA STRONG önbarnító testápoló egy rendkívül hatékony, parabén- és parafin mentes vegán formulával fejti ki hatását, 100%-ban természetes eredetű hatóanyagok TOP kombinációjával: a DHA barnító aktivátor és az eritrulóz, amelyek együttesen az önbarnító aktív összetevők optimális komplexuma.

A hatóanyagok kémiai reakciója és hatásuk első jelei a felvitel után néhány órán belül láthatók, de a végső színmélység az önbarnító krém felvitele után 6-24 órán belül alakul ki. 

A barnulás sebessége és intenzitása Tőled is függ, többnyire a bőröd vastagságától, az alkalmazás pontosságától, a bőröd előzetes előkészítésétől és a bőröd fehérjetartalmától is. Több fehérje a bőr szarurétegében növelheti az önbarnító termék által keltett barnulás intenzitását. Ezért nehéz egységes hatásokról beszélni a bőrön, mivel az eredmény személyenként eltérő lesz.

A formula kiváló, 100%-ban természetes eredetű hidratálókat is tartalmaz, amelyek biztosítják a bőr tartós és intenzív hidratáltságát az önbarnító folyamat során: jól kondicionált, tónusos, feszes és egészséges barnaságtól ragyogó.

Használat előtt radírozd át a bőrödet. Alkalmazz olaj mentes, vizes bázisú hidratáló testápolót a kezekre, könyökre, térdre és lábakra, mivel a bőr ezeken a területeken szárazabb, és a termék nagyobb részét felszívja. Ezután egyenletesen vidd fel az önbarnító lotiont a tiszta és száraz bőrre. Használat után alaposan moss kezet. A szín néhány órán belül kialakul. Az intenzívebb hatás érdekében ismételd meg minden nap, amíg el nem éred a kívánt színt. Szinten tartáshoz használd hetente 1-2 alkalommal.

Szépségbirodalom tipp:

Az önbarnító krém felvitele előtt a szárazabb bőrfelületet ajánlott hidratáló testápolóval bekenni, mert a szárazabb testrészek, mint a kézfej, sarok, térd, könyök, sokkal több krémet tud felszívni, így ezek a részek barnábbak lehetnek a krém felvitele után. Figyeljünk viszont, hogy olajmentes, vizes bázisú testápolót alkalmazzunk! Egyszerre mindig csak kevés krémet vigyünk fel a bőrre, egyenletesen eloszlatva, ezzel elkerülhető a nem egységes színeződés. Az önbarnító lotiont vékony, egyenletes rétegben vigyük fel az arcon kezdve, a szemhéjakra, szemöldökre is. A szemöldökről (szőrökről) óvatosan tonikos vattával távolítsuk el a felesleget. Fontos, hogy száraz bőrfelszínen alkalmazzuk a lotiont! Az arc után a nyakon, felsőtesten folytassuk a krém felvitelét (háton segítségre lesz szükségünk), majd a csípő, lábak következnek (először egyiket végig, majd a másikat is), végül a talpon, lábfejen nagyon keveset viszünk fel és utoljára következnek a kezek. Ha befejeztük a krém felvitelét, mossunk azonnal kezet, hogy a tenyér és az ujjaink között ne legyen a bőr túlzottan színes, illetve ezeken a részeken is alkalmazzunk testápolót! Ügyeljünk arra, hogy szánjunk elég időt az önbarnító egyenletes eloszlatására, mert az eredmény akkor lesz tökéletes. A felvitel befejeztével várjuk meg, amíg teljesen felszívódik a lotion a bőrbe. A kívánt árnyalat a felvitel gyakoriságától függ. Használjuk minden nap, amíg a kívánt barnaságot el nem érjük, így a barnaság mértékét mi határozhatjuk meg. Az elért szín megtartásához heti 1-2 alkalommal alkalmazzuk a krémet. Ha már nem szép egyenletes a szín (ez természetes folyamat), radírozzuk le a bőrt és kezdjük elölről a krém használatát. Ha sokat sportolunk, vagy intenzíven izzadunk, ott kifehéredhet a bőr, ezeken a részeken pótoljuk intenzívebben.

Annak érdekében, hogy a barnaságot a lehető leghosszabb ideig megőrizzük, a mindennapi bőrtisztításhoz, fürdéshez, használjunk erőteljes tisztító tenzidek (SLS, SLES mentes) nélküli habot. Finoman, gyengéden tisztíthatjuk a bőrt, így szép színe tovább megmarad. A tisztító hab arcon, illetve egész testen alkalmazható, beleértve a smink eltávolítását is.

Ha igazi WOW hatású, aranylóan fénylő bőrt szeretnénk, akkor különféle termékekkel egészíthetjük ki a bőrápolási rutinunkat. Létezik már olyan önbarnító termék, amely a barnulás közben a lerakódott zsírpárnákat is csökkenti, illetve fényvédővel is rendelkezik. Ne felejtsük el, hogy az önbarnítóval barnult bőr nem ad védelmet a káros UV sugarakkal szemben. A képződő melanoidok nem adják ugyanazt a természetes védelmet, mint amit a napfényhatás során keletkező melaninok.

A megszerzett szín megtartását hosszabbíthatjuk a direkt erre a célra kifejlesztett testápolóval – ez vonatkozik a napbarnított színre is. Alkalmakra, nyári estékre pedig fokozhatjuk a hatást arany szemcséket tartalmazó illatos olajjal, ami a ragyogó csillogás mellett a nedvességet is pótolja. Ezáltal még hosszabb időre biztosítja a tökéletes barnaságot.

 

Mutass többet

Termék ár: 
10.795 Ft
Spórolj onlinePénztárcáddal 500 Ft-ot!
op-logo
A termék vásárlása után 7.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Szépség Birodalom webáruházban.
Termékek Neked
Kiegészítők (kesztyű, sál, telefontok, óra, stb..)
Háztartási gépek
Kert, Barkács
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
989.199.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem