KIVÁLÓAN OLDÓDÓ EXTRUDÁLT RIZSLISZT, GYORSAN ELKÉSZÍTHETŐ KÁSÁHOZ VAGY RIZS ITALHOZ.
A Mr. Popper’s® RiceMash® extrudált, utólagosan darált rizs, mely kiváló instant kása készítéséhez. Kiváló alapanyag muffinok, kenyerek, péksütemények, sütemények sütéséhez, illetve levesek és mártások sűrítéséhez is.
Előnyei:
TIPP: Próbáltad már a mangóval töltött japán rizsgolyókat? Ideális fitness- és gluténmentes diétához. Hozzávalók: 100g natúr Mr. Popper’s® RiceMash®, mango, rizs szirup, egy csipetnyi só, víz. Miután jól összekevertük a hozzávalókat, tegyük a masszát a hűtőbe fél órára. Formálj tetszőleges méretű gombócokat, és tegyél mindegyikbe egy darabka felkockázott mangót. Helyezd a gombócokat forrásban lévő vízbe, és főzd őket kb. 5 percig, míg fel nem jönnek a felszínre. Jó étvágyat!
Adagolási javaslat: Keverj össze 2 mérőkanál (50 g) RiceMash-t 220-250 ml forró vízzel vagy tejjel. Addig keverd, amíg zabkása állagot nem kapsz. Egy kis mézzel édesítheted, a tetejét pedig gyümölcsökkel és dióval. A keverési arány ízlés szerint változtatható.