Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

10 ok amiért bunnyNature terméket válasszunk a kedvenceinknek!

A bunnyNature egy olyan cég, amelyet az állatok iránti szeretetből alapítottak. A cél az volt és ma is az, hogy a kisemlősök számára optimális, egészséges takarmányt állítsanak elő, amely pontosan megfelel az eredeti élőhelynek és az állatok szükségleteinek. Ezért, ha emellett a márka mellett döntesz, biztos lehetsz benne, hogy kiskedvenceid jó kezekben vannak. Ez eredetileg egy német cég, de Magyarországon az allatijoaruhaz.hu-n is be tudod szerezni a termékeiket. Ebben a cikkben összeírtunk 10 okot, amiért a bunnyNature termékeit válaszd!

  • Fenntartható

Az összetevők fenntarthatóan kezelt gazdaságokból származnak, amelyek a nyuszihoz hasonlóan tisztelettel bánnak a környezettel. Az állatbarátok, szakértők és állatorvosok személyesen vesznek részt a nyuszik életében, hogy a legjobbat érjék el az állat számára.

  • 30 éves múlt

Több mint 30 éve nagy szenvedéllyel fejlesztik a szuperprémium termékeket kisemlősök számára, amiket Németországban gyártanak.

állatok

  • Kiegyensúlyozott táplálás

Fantasztikus, ha a kiskedvencedet szénával, sokféle fűvel és fűszernövénnyel eteted, friss táplálékkal kombinálva. Itt nagyon fontos a kiegyensúlyozott takarmányadag elérése. Ez nem mindig könnyű, de a bunnyNature tud ebben segíteni!

A Maxi és Mid-Mix növényi összetevői, kiegészítve a vitaminos rágcsálnivalóval és a kiváló minőségű szénával, abszolút természetes, higiénikus és élettanilag optimális takarmányozási lehetőséget tesznek lehetővé.

  • Megfelelő alvás biztosítása kedvencünknek

Kedvenceink sokszor egész nap csak alszanak, ezért fontos, hogy az almukat helyesen válasszuk ki, mert ez döntő lehet az állatok boldogsága és egészsége szempontjából. A bunnyBedding sorozat különböző típusú almok választékát kínálja, amelyek mind az állatokkal kapcsolatos szempontok, mind a gazdi kívánságai szerint készültek.

állat

  • Egészséges snack

Az all nature BOTANICALS MAXI MIX és MID MIX finom összetevőik és természetes összetételük miatt különösen jók. A keverék megfelel a kedvencek természetes étrendjének kiegészítésére és ideális snacknek is.

  • A játék soha nem érhet véget!

Amikor kedvencünk nem alszik vagy eszik, valószínűleg játszik. Ezért is fontos, hogy biztonságos és jó minőségű játékokkal halmozzuk el őket. A bunnyNature ezt mindig biztosítja, mivel játékaik nagy része nyírfából készül és összeszerelésükhöz nem használnak ragasztót, így az állatok nem jutnak semmilyen káros anyag közelébe.

  • Természetes tisztítás

A Care Natural terméknek köszönhetően tisztítás közben sem kell attól félni, hogy bármilyen káros anyagot hagynánk hátra a ketrecben. Ez a ketrectisztító borovi fenyő kivonatból készült, aminek köszönhetően kedvenceink mindig biztonságban lehetnek!

állat

  • Jó minőségű tálak

Sokszor aggódunk azon, hogy a tálakba helyezett víz vagy táplálék végül a földön végzi, mivel a kiskedvencek gyakran kiborítják azokat. De emiatt nem kell aggódni, ha az etető és itatótálak jó minőségű kerámiából készültek!

  • Megoldás a bajban!

Ha kedvencednek problémája van az ivással, akkor a Tasty Water fennel segíthet ebben. 250 ml vízhez elég 2 csepp is ebből, hogy megőrizd az egészségüket!

  • Vissza a gyökerekhez

A bunnyNature állataink természetes ösztöneiről sem feledkezett meg! A Back To The Roots- rágógyökér segítségével a vadonban érezhetik magukat, anélkül, hogy bármi veszély lesne rájuk.

Kiskedvenceink sokszor olyanok, mintha a saját gyerekeink lennének, ezért gondozásukba a 100%-ot kell beleadni. A bunnyNature termékeivel ez sosem lesz nehéz feladat, ezért mindenképp látogass el az allatijoaruhaz.hu weboldalra!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem