Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

2022 Karácsonyi dekoráció trendjei

Napjainkban nem csak az öltözködésünkben van folyamatosan változó divat, hanem a karácsonyi dekorációk világában is felkapott trend lett. Évről évre megjelenik egy új dekorációs stílus, amiket az emberek előszeretettel vásárolnak meg az Adventi várakozás időszakában, s ennek megfelelően díszítik fel otthonukat. Cikkünkben a marketland.hu webshopjának segítségével szeretnénk bemutatni nektek az idei karácsonyi szezon legmenőbb dekorációs trendjeit.

karácsonyi dekoráció

Karácsonyi manók

Karácsonyhoz közeledve már szinte mindenhol találkozhatunk az idei év karácsonyi dekorációs trendjeivel az üzletek kirakataiban, a bevásárlóközpontokban, s még az utcán is. Egyre szélesebb dekorációs termékválasztékkal várják az üzletek, webshopok a vásárlókat az Advent időszakában. Az idei szezonban nagyon meghatározó stílus lett a letisztult, minimalista megjelenés, a természetközeli színek dominálnak, ezért nem véletlen hogy az idei Karácsony meghatározó színei a természetközeli színek dominálnak. Ezek a letisztult, kellemes hangulatot árasztó színvilág nyugalmat, harmóniát hoz életünkbe, s így lakásunkba is. A Skandináv stílusú dekoráció idei év legnagyobb trendje, melynek az egyik fő alkotó színe a fehér. Dekorációs termékeken előszeretettel alkalmazzák a tipikus Skandináv mintázatokat, mint a kocka, a rénszarvas, és a hosszú fehér szakállal rendelkező karácsonyi manócskák. A karácsonyi manók az elmúlt egy-két évben jelentek meg, ám nem kaptak ekkora figyelmet, jelentőséget, mint az idei szezonban. A boltok polcain elvétve lehetett választani belőlük. Mivel az idei karácsonyi szezon a természethez közeli színvilágról, dekorációs kiegészítőkről, a Skandináv stílusról szól, így ezek az aranyos kis manók lettek az idei év egyik fő trendjei a 2022-es szezonban. Az emberek szívesen díszítik az otthonukat ezekkel a jópofa figurákkal. Nagyszerűen mutatnak a lépcsőfokok oldalára ültetve, a nappaliban a komód tetején, egy álló manó a sarokban, vagy a folyosón a bejárat mellett csodás látványt nyújt. Arról nem beszélve, hogy mennyire meghozzák az igazi, varázslatos karácsonyi hangulatot otthonunkba, különösen akkor ha gyerekek is vannak. Nekik is biztos ezek lesznek a kedvenc dekorációjuk. Ha a saját készítésű dekorációk elkészítésének a hívei vagytok, akkor akár ezeket a pici LED-es manókat még az ajtó koszorúra is rá rakhatjátok, így is nagyszerű látványt fog nyújtani.  

karácsonyi falu

Karácsonyi falu

Mivel az idei év karácsonyi trendjét nagyban meghatározza a természetközeli stílusvilág, ezért nem véletlen, hogy a karácsonyi manók mellett a második legnagyobb trend a mini karácsonyi falu megépítése. Egy miniatűr téli világgal igazán közel hozhatjuk otthonunkhoz, és magunkhoz az ünnep, a tél igazi varázsát. Egy nagy tálat, tálcát töltsünk meg műhóval, ha ez megvan népesítsük be apró házakkal, fenyőfa dekorokkal, kandeláber lámpásokkal. Extra élmény nyújtásáért világítsuk meg körbe egy kellemes fényű fényfüzérrel. Nagyszerű látványt nyújt az étkezőasztalon, a dohányzóasztalon, de még a komódok tetején is. Mivel az Adventi várakozás időszaka, a Karácsony ünnepe a fényekről, a varázslatról szól ezért bátran helyezzünk el LED-es égősorokat akár egy ízléses dísz üvegben, vázában és helyezzétek a TV mellé a szekrényre, vagy dohányzó asztalra, ami kellemes hangulatot fog teremteni otthonodba. 

karácsonyi díszek

Fa hatású karácsonyfadíszek

Idén a dekorációk és a karácsonyfa díszek trendjei a természet anyagai, mint a fa, és a Skandináv stílus, motívumai alapján készültek el. Ezért idén nagyon tarolnak a fa hatású karácsonyfa díszek, amelyekbe előszeretettel jelenítik meg a rénszarvasokat, fehér hópelyheket, zöld fenyőfákat. Ugyanis az idei karácsonyi szezon meghatározó színei a minimalista fa alap, zöld, különösen fehér, valamint szürke szín. 

Az idei készülődés időszakában, ha szeretnéd lakásodba behozni az igazi télies Skandináv stílust, akkor látogass el a marketland.hu webshopjára és szerezd be az idei év legtutibb kiegészítőit.

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem