Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

3+1 Tipp, ha több és jobb szexet akarsz a párkapcsolatodban!

Ha mégoly boldog párkapcsolatban is éltek, amilyen csak a mesében létezik, előfordulhat, hogy a szexualitás terén nem teljes az összhang köztetek. Hogyan lehet ezt jól kifejezni? Mit érdemes megtenni azért, hogy az együttlétek mennyisége és minősége mindkettőtök számára megfelelő legyen? Mit tehettek azért, hogy az intimitás ne vesszen el a kapcsolatotokból, vagy ha már kicsit lanyhult az érdeklődés, hogyan lehet ezt a folyamatot megfordítani?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel foglalkozunk a Boldog PÁRna csapatával, és az a célunk, hogy az emberek boldogabban éljenek a párkapcsolataikban. A YouTube csatornánkon több, mint száz videóban és jópár podcast adásban adunk kapaszkodókat ahhoz, hogy a párok boldogabban éljék a mindennapjaikat. 

Következzenek tehát a tippek, és hogy mit is kell tenni ahhoz, hogy pezsgőbb legyen a szexuális életetek? 

   1. Beszélgessetek!

Első és legfontosabb feladat, hogy növeljétek az intimitást, az intimitás pedig nem más, mint a lelki közelség, amihez pedig a mély beszélgetésen keresztül vezet az út. 

Egyszerűnek tűnik, igaz? Beszélgetni mindenki tud, nemigaz?! Hol lehet itt a probléma?

Érdemes feltenni magatoknak a kérdést: szoktatok ti igazán beszélgetni egymással? 

Sokan rávágják erre, hogy „Hát persze, folyton beszélgetünk!” 

De vajon tudjátok-e, mit is jelent a mély beszélgetés? Azok a beszélgetések, amik arról szólnak, hogy délután ki menjen a gyerekért, mit kell venni a hétvégi szülinapi ebédhez vagy hogy mikor jönnek a villanyórát lecserélni, azok nem fogják növelni az összetartozás érzését és nem teremtik meg azt a hangulatot, amik az ágyig vezetnek. 

Az igazi mély beszélgetések ezeken a témákon jóval túlmutatnak. Most talán az jut az eszetekbe, hogy oké, de mégis hogyan lehet egy ilyen beszélgetést kezdeményezni, vagy hogy miről és hogyan beszélgessünk, hiszen már ezer éve együtt vagyunk. 

Ehhez adhatnak segítséget a társasjátékok, kártyajátékok vagy akár a Boldog PÁRna 36 elemből álló kérdéssora!

Tapasztalatunk szerint bármilyen hosszú ideje tart is egy kapcsolat, mindig van olyan kérdés, amiből a másikról új dolgokat tudhatunk meg. Új gondolatokat hallhatunk, új érzéseket fedezhetünk fel, rácsodálkozhatunk (újra) a párunkra, felfedezhetjük új oldalát, amiről talán nem is gondoltuk, hogy benne rejlik.

Ami minden mély beszélgetésnek a része kell legyen, az a nyílt, őszinte kommunikáció, a másik felé érdeklődéssel fordulás, az érzések és az érzelmek megfogalmazása, a szükségletek kifejezése, vagyis annak elmondása, mit és hogyan szeretnénk. 

   2. Randizzatok!

A beszélgetéseken túl a közelség érzését növelik a közös programok, a visszatérés a kapcsolat elejére, amikor még minden izgalmas és új volt. Ha ezek a közös programok ráadásul újdonságot is jelentenek – olyasmiket csináltok együtt, amiket eddig nem –, akkor általuk új oldaláról ismerhetitek meg a másikat. Az újdonság varázsa pedig segíthet felpezsdíteni a tüzet a kapcsolatotokban. 

Jót tesz a kapcsolatotoknak, ha igazán megadjátok a módját ezeknek a közös programoknak: készülődjetek úgy egy-egy ilyen találkozóra, mint a kapcsolatotok kezdetén, amikor el akartátok varázsolni a másikat. Tegyétek randevúvá a közös programokat!

   3. Érintsétek meg egymást! 

Szokták mondani, hogy az előjáték a következő szeretkezéshez az előző orgazmus után 5 perccel kezdődik. Vagyis mindaz az idő, amit „csak úgy” együtt töltötök már előkészület a következő együttléthez. 

Használjátok ki a közös perceket arra is, hogy minél többször egymáshoz értek, egy ölelés, egy simogatás, egy puszi mind-mind elmélyíti az összetartozás élményét. A nem szexuális tartalmú érintések ugyanúgy hozzájárulnak az intim közelség megteremtéséhez, mint a mély beszélgetések. Legyen része a napi rutinnak, hogy öleléssel üdvözlitek egymást és öleléssel köszöntök el. Hogy megsimítjátok a másik hátát, amikor elmentek mellette a lakásban. Hogy fogjátok egymás kezét, miközben sorozatot néztek. Hogy megmasszírozzátok egymás vállát, hátát, lábát. És ezeknek az érintéseknek tényleg nem kell izgalmat vagy vágyat sugározniuk vagy kelteniük, egyszerűen csak szóljanak az összetartozásról. Egészen biztos, hogy így is (vagy így méginkább!) hozzájárulnak a tartalmasabb szexuális élethez.

   +1. Legyetek tudatosak! 

Mindehhez azonban tudatosság (is) kell, és annak a tévhitnek az elengedése, hogy a kapcsolatnak, a szerelemnek magától kell működnie. Ha erőfeszítéseket teszünk, pl. megszervezzük, hogy valaki más legyen a gyermekünkkel, mi pedig újra párként, férfiként és nőként tudunk együtt lenni, az friss lendületet adhat a kapcsolatunknak.

A beszélgetések, a közös élmények, és a sok érintés eredménye, hogy közelebb kerülünk egymáshoz, így nő az intimitás és mindennek végeredménye – sok egyéb pozitív változás mellett – a jobb / több / minőségibb szex.

 

Ha szeretnétek többet is tenni a párkapcsolatotokért, látogassatok el weboldalunkra, keressetek minket és ha úgy érzitek, jelentkezzetek hozzánk párkapcsolati konzultációra:

 

Várunk titeket sok szeretettel!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem