Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

3 dolog, amitől biztonságosabb lesz otthonod

Ha otthonunk biztonságáról esik szó általában olyan dolgok juthatnak eszünkbe, mint a térfigyelő kamerák, biztonsági riasztó rendszerek vagy mozgásérzékelők. Ezek mind tökéletes megoldást nyújtanak az illetéktelen behatolók ellen, viszont semmit sem érnek az olyan hétköznapi veszélyek elhárításával kapcsolatban, amelyekre sokszor nem is gondolunk.

Elhatároztuk hát, hogy összeszedünk 3 olyan eszközt, amely megvédi otthonodat a leghétköznapibb betolakodóktól!

 

1. Védelem a legkisebbek ellen: szúnyogháló

Amint tavaszodik és a hőmérő egyre feljebb kúszik, a zöld szín és virágok visszatérnek életünkbe. Ám eközben nem csak kedvenc növényeink kelnek újra életre, hanem sok-sok millió apró rovar kezdi el dolgos hétköznapjait környezetünkben. Közülük talán a legkevésbé a vérszívóknak örülünk, akik rendre megkeserítik életünket és komoly fejtörést okoznak éjjel - nappal.

Erre a problémára sok féle praktika létezik, de abba egyetértünk, hogy ha nem vagyunk egy helyen egy szúnyoggal nem is fog minket megcsípni! A leghatékonyabb megoldást a különböző anyagokból készült szúnyoghálók jelentik, amik fizikai gátat állítanak a kisméretű rovaroknak. Az öntapadós részekkel könnyen feltehetjük őket ablakokra, ajtókra, sőt akár erkélyünket is hermetikusan lezárhatjuk előlük. Érdemes továbbá megemlíteni a lakásokban gyakran előforduló szellőzőnyílásokat is, hiszen a szúnyogok ezekben a járatokban is közlekednek. Mi a szúnyoghálókat ajánljuk neked a tökéletes védelem érdekében! -> szúnyoghálók

 

 

2. Védelem az árgus szemek, a napfény és a hőség ellen: árnyékoló háló

Talán ez az egyetlen eszköz, amely olcsón beszerezhető, sokoldalúan felhasználható, mégis kútúrált kinézetű és elképesztően hasznos akár kertről, erkélyről vagy veteményesről beszélünk.

Az árnyékoló hálók egyre elterjedtebbek a magyar háztartásokban is, hiszen kíváló takaró funkciójuk mellett képesek a napfény nagy részét is elzárni, míg a szélnek tökéletes gátat szabnak úgy, hogy felhelyezésük kimondottan könnyű és nem igényel szaktudást vagy bármilyen jártasságot.

Akár privát kuckót szeretnél csinálni nyaralód kertjéből, akár sötétíteni szeretnél erkélyeden az árnyékoló háló tökéletes választás lehet, de akkor sem kell mást választanod, hogyha veteményesedet szeretnéd megvédeni a csipegetni kívánó madaraktól. Kedvenc árnyékoló hálóinkat itt találod!

 

 

3. Védelem a váratlan vendégektől: zárak

És végül, de nem utolsó sorban elérkeztünk a fizikai gátak koronázatlan királyaihoz, a zárszerkezetekhez! Legyen az komplett zár, tolózár vagy lakat a lényeg ugyanaz: megvédeni magunkat és értékeinket!

Egy jól kiválasztott zárkombináció feltörhetetlenné tesz egy ajtót vagy egy kertkaput, míg egy kiváló lakat segítségünkre lehet értékeink megőrzésében otthon, a suliban vagy az edzőteremben! Ha igazán jó zárakat és lakatokat keresel, itt megtalálod őket!

 

Ez volt az a három dolog, amitől biztonságosabb lesz otthonod! Ne feledd a régi mondást: „Jobb félni, mint megijedni!”!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem