Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

3 dolog, amivel forró hangulatot varázsolhatsz Halloweenkor!

 

Nincs is annál jobb, mint egy sejtelmes őszi éjszakán, a horrorfilm és pár ital után, kissé betojva, az ágy alá be-bekukkantva összebújni kedvesünkkel, hogy átadhassuk magunkat a Halloweeni pajzánkodásnak!

 

Ehhez persze nem árt pár dolog, ami nagyban segít a hangulat megteremtéséhez! A SzexShop segítségével 3 ilyen kiegészítőről is lerántjuk a leplet!

 

1. Vérfagyasztóan szexi jelmez

 

 

 

Valljuk be, a szexi jelmezek kategóriájában nehéz férfi győztest kihozni, nincs ez másképp Halloween éjszakáján sem. Nagyszerű ötlet feldobni egy szexi jelmezzel az estét, főleg, ha ez valamilyen tematikus, szívdöglesztő fehérnemű.

Nagyszerű tipp, ha egy könnyen beszerezhető jelmezt fejlesztesz tovább, így kialakítva egy buja és kissé meghökkentő összhatást. Kiindulásnak jó lehet egy nyuszi jelmez vagy egy igazán szexi fehérnemű szett, amit feldobhatsz egy tematikus sminkkel és egy kis kiegészítővel!

Férfiként viszont jó, ha nem leszünk túl ijesztőek, hiszen ellenkező esetben nem, hogy lepedőakrobatikára nem számíthatunk, de örülhetünk, ha párunk hajlandó velünk sikítás és sírás nélkül egy helyiségben lenni. Menjünk rá a jól bevált klasszikusok egyikére és legyünk tűzoltók, rendőrök vagy vámpírok, ezekkel nem lőhetünk mellé.

2. Válalj be egy extra óvszert

 

 

 

Nincs is jobb alkalom a borzongás ünnepénél arra, hogy kipróbálj valami újat! Engedd szabadjára képzeleted és újíts be valami igazán meglepő óvszert, amivel igazán extra hangulatot varázsolhatsz az együttlétkor. Válassz foszforeszkáló, ízesített, bordázott, mókás, vagy csak a szokásostól eltérő kinézetű és érzetű védelmet és fedezzétek fel együtt az általa okozható örömöt.

Persze az extravagáns megjelenés és a hűha faktor fokozása mellett azért figyelj a biztonságra is, a méret és a csomagolás legyen megfelelő, a hely, ahol vásárolod pedig legyen megbízható és diszkrét. Pont olyan, mint a SzexShop.hu, ahol a 100% diszkréció mellett csakis a legjobb minőséget kapod, válassz bármilyen segédeszközt is.

 

3. Játszatok együtt egy szexi társas segítségével

 

 

 

Ha az előző kettőt nem találtad elég kifejezőnek, akkor itt az ideje a más vizekre evezni! A helyett, hogy simán csak ágyba bújnátok, ruházzatok be egy izgalmas társasjátékra, amely olyan gyönyörök eléréséhez segíthet hozzá titeket, amire álmaitokban sem gondoltatok!

Legyen az egy egyszerű pózválasztó, egy buja sex roulette vagy egy extrém kötözős párjáték, a szórakozás és a jó hangulat tuti meglesz!

Fontos azonban, hogy olyan társast válasszatok, ami egyikőtöknek sem okoz problémát és mindenben megfelel mindkettőtöknek!

Persze 3 tippünkön kívül szükséged lesz még kellő mennyiségű rágcsára és egy közepesen jó horrorfilmre, ami megteremti a hangulatot, ám nem árt vigyázni, mert ha a film túl félelmetesre sikeredik, az éjszaka könnyedén átcsaphat egy „ki megy ki, hogy megnézze mi volt ez a hang” típusú vívódássá.

 

Akárhogy is sikerül az este, mi jó borzongást kívánunk neked és párodnak!

Ha tetszett a cikk, kukkants rá az OP Story blog oldalára további érdekességekért!

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem