Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

3 hasznos kiegészítő, ha hosszú utazásra indulsz

Utazni mindenki szeret. Az új tájak, kulturák megismerése és a kalandok mind olyan élmények, amelyek életre szóló emlékekkel ajándékoznak meg minket. Amikor hosszú utazásra készülünk, a kényelem és a pihenés fontos tényezővé válik. A tökéletes utazást nem csak a célpont szépsége, a kalandok gazdagsága, vagy az új élmények ígérete határozza meg, hanem az is, hogy mennyire tudjuk magunkat kényelmesen és nyugodtan érezni az utazás során. Ebben segítenek a praktikus és hasznos kiegészítők, amelyek közül most hármat szeretnék bemutatni. Cikkünkben segítségünkre volt a bivin.hu webshopja, ahol minden szükséges kiegészítőt megtalálsz, amire a hosszú út során szükséged lehet. Tartsatok velünk!

Kényelmes nyakpárna

Az első és talán a legfontosabb kiegészítő az utazáshoz a nyakpárna. Egy jó nyakpárna segít megelőzni a nyakfájást és kényelmessé teszi az utazást. Különösen hosszú repülőutak vagy autóutak esetén nélkülözhetetlen. Felejtse el a kényelmetlenséget és az alvás hiányát, válasszon egy kényelmes és puha nyakpárnát az utazáshoz! Egy jó minőségű, memóriahabos nyak párna viszont segít abban, hogy a nyakunk kényelmesen és biztonságosan pihenhessen, még akkor is, ha hosszú órákon át ülünk egy helyben. Nemcsak megelőzi a fájdalmat és a merevséget, de segít abban is, hogy frissen és pihenten érkezzünk meg úti célunkhoz. A nyak-és fejtartó párna rendkívül praktikus kiegészítők lehetnek. Ez a nagyszerű innovatív párna többféle módon használható. Nemcsak oldalra hajthatjuk rajta fejünket, hanem magunk elé is tehetjük, így lehetővé teszi hogy ölünkbe boruljunk és úgy pihenjünk. Ez főként a repülőutak során nyújthat segítséget, ahol kevés hely áll rendelkezésünkre, és több órát kell utazni. Felejtsd el a kényelmetlenséget és az alvás hiányát, válassz inkább egy kényelmes és puha nyakpárnát az utazáshoz!

Gyors töltő adapter

A második legfontosabb kiegészítő a gyors töltő adapter és hozzátartozó töltő kábel. Előszeretettel használjuk telefonunkat, laptopunkat utazások alkalmával, így komfortosan érezhetjük magunkat, s úgy érezhetjük, hogy rövidebben telik az idő. Ezzel rövid idő alatt feltölthetjük eszközeinket. Különösen akkor jön jól, ha rövid átszállási időnk van, és gyorsan szeretnénk feltölteni telefonunkat vagy laptopunkat. Ilyenkor a terminálba, amíg várakozunk lehetőségünk nyílik telefonunkat tölteni. Ne feledjük, mindig ellenőrizzük, hogy az adott országban milyen típusú konnektort használnak, és szükség esetén szerezzünk be konvertert is. Lehetővé teszi, hogy kevesebb idő alatt töltsük fel telefonunkat, tabletünket, így több időt tölthetünk el élvezettel az utazása során. Gyermekkel való utazás során is segítséget nyújt, mivel a gyermekeket mesével tableten lehet a legkönnyebben lefoglalni a közlekedési járműveken, az autóban. Feltétlenül érdemes beszerezni belőlük egyet. 

Power bank

További nélkülözhetetlen kiegészítő az utazáshoz a power bank. Soha nem lehet tudni, mikor merül le a telefon, különösen, ha hosszú ideig tartózkodunk távol a szállásától vagy ha éppen nincs kéznél konnektor. Egy jó minőségű power bank segít megelőzni az ilyen helyzeteket, és mindig kéznél van, ha szükséged lenne rá. Egy nagy kapacitású power bank gondoskodik róla, hogy eszközeink mindig üzemképesek maradjanak, így bármikor hívhatunk segítséget, megoszthatjuk élményeinket, vagy csak szórakozhatunk egy hosszú utazás alatt.

Összefoglalva, egy hosszú utazásra való felkészülés során ne feledkezz meg ezekről a nagyszerű és hasznos kiegészítőkről. Ne hagyd, hogy a lemerült telefonod vagy a kényelmetlen alvás megzavarja utazásodat, válassz okosan és élvezd az utat! Látogass el a bivin.hu webshopjába, ahol széles választékban találsz meg minden szükséges felszerelést, amire szükséged lehet az út során.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem