Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

4+1 szuper lakberendezési tipp

Manapság a lakberendezés egyre fontosabb szerepet tölt be az emberek életében, ehhez nem fér kétség, bár a definíció igen eltérő lehet sokak olvasatában. Mindenkinek megvan a saját ízlésvilága, így sokszor olyan kompozíciók születésének lehetünk szemtanúi, amelyek kellően megosztóak ahhoz, hogy szerethetők, illetve undort kiváltóka legyenek.

Írásunkban a Szőnyeg Raktár segítségével felsorakoztatunk 4+1 lakberendezési tippet, amely ízléstől függetlenül segít nagyszerű helyiségeket kialakítani.

 

1. Használj szőnyeget a térérzet növelésére!

 

 

Manapság egyre divatosabbak az apró garzonlakások, ahol fontos, hogy a bútorok és a kiegészítők nyújtsák a teret, hiszen egy 18 – 20 m2 otthonban könnyen érezhetjük magunkat szűkösen. Nincs ez másként a nagyobb ingatlanok olyan szobáival sem, amelyek túl keskenyre sikeredtek.

Szerencsére a megoldás elég kézenfekvő, hiszen egy jól eltalált futószőnyeggel vagy nagy méretű szőnyeggel könnyedén képesek leszünk egy optikai illúzió segítségével nagyítani a téren. Ez persze sokkal élhetőbbé is teszi a helyiséget, sőt a formavilágtól és színtől függően akár kedvenc szobánkká is varázsolhatjuk, az amúgy pici és szűkös szobát.

 

2. Ne félj játszani a színekkel, formákkal és anyagokkal!

 

 

A nagy bútorgyártó cégek rendre kijönnek előszobába, nappaliba és hálószobába illő bútorkollekciókkal, amelyek egy adott szín- és formavilágot képviselnek. Általában ezek a legjobban keresett bútorok, hiszen segítségükkel egyfajta biztonsági játékot játszva lehet könnyedén berendezni egy addig üresen álló szobát. Persze van ennek árnyoldala is, hiszen a berendezés könnyen belefulladhat saját sematikusságába, amely egy szürke és unalmas teret eredményezhet.

Ne érdemes tartani a változatos anyagok, formák és színek használatától, hiszen a változatosság eszközével olyan kompozíciókat hozhatunk létre, amelyek új szintre képesek emelni a helyiség báját. Persze ez több időt és odafigyelést igényel, ám az eredmény láttán biztosan nem bánjuk meg erőfeszítéseinket.

3. Hasznosíts újra!

 

 

A 21. század egyik legnagyobb problémája az elképesztő méreteket öltő szeméttermelés és környezetszennyezés, amelyben bizony komoly szerepe van a lakberendezési cikkek gyártásának is. A legtöbb család, ha új helyre költözik a bútorok és kiegészítők cirka 60%-ából újat vásárol. Természetesen lakberendezési cikkeink időszakos cseréje teljesen normális dolog, ám léteznek alternatív megoldások is, amelyekkel nem csak környezetünket kíméljük, de létre is hozhatjuk saját elképzeléseinket.

Válasszunk antik vagy régebbi bútort és újítsuk fel saját szánk íze szerint, fessünk, fóliázzunk és alakítsunk át, amit csak lehet. Így teljesen egyedi és modern bútorokat hozhatunk létre fillérekből úgy, hogy közben kíméljük környezetünket és minimális szemetet termelünk.

 

4. Ha nem megy, nyugodtan kérjünk segítséget!

 

 

Bizony, nem mindenki született lakberendező, sőt az emberek túlnyomó többsége nem rendelkezik kiváló szépérzékkel és nem nagyon ért a belsőépítészethez. Ez szerencsére nem olyan nagy probléma, hiszen a mai világban pár kattintással profi lakberendezők tippjeit és gondolatait olvashatjuk, amelyekből könnyedén inspirálódhatunk.

Ha ez sem segít és az idő is szorít minket, akkor nem marad más, mint hogy felbéreljünk egy lakberendezőt, aki mindent elintéz helyettünk, nekünk csak az elképzeléseink alapján megalkotott tökéletes szobák kényelmét és designját kell élveznünk.

 

+1. Vásárolj online!

 

 

Utolsónak inkább egy szokást, mintsem konkrét lakberendezési tippet szeretnénk megosztani, hiszen a modern otthont, modern módon érdemes berendezni és a beszerző körútnak sem kell olyannak lennie, mint rég. A mindenképp szükséges bútorokat és kiegészítőket lehetőség szerint rendeljük meg online olyan webáruházból, amely megbízható és biztos forrásnak tekinthető.

Ezzel otthonunk kényelméből tudjuk összeválogatni a nekünk szükséges cikkeket, amelyek rövid határidőn belül meg is érkeznek hozzánk.

Ha már webáruház, a Szőnyeg Raktár webshopjában több ezer szőnyeg közül válogathatsz kedvedre, akár shaggy, akár perzsa akár gyerek szőnyeget keresel.

 

További érdekes cikkekért nézz rá az OP Story blog oldalára!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem