Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

5 érv az elektromos fogkefe mellett!

A fogkefe fontos eszköz a foglepedék és a fogszuvasodás elleni védekezésben. Jó fogkefe nélkül a rossz foghigiéniát kockáztatod, következésképpen ez kihat általános egészségi állapotodra. Valójában számos tanulmány köti össze a rossz szájápolást a szívbetegségekkel, a cukorbetegséggel és a légzőszervi megbetegedésekkel. Tehát itt az ideje, hogy a fogkefédet a legjobb barátoddá tedd.

A kérdés a következő: maradj-e a hagyományos fogkefénél, vagy vásárolj egy elektromosat?

A tökéletes fogkefe kiválasztásánál számos szempontot figyelembe kell venni. Fontold meg a következő 5 érvet az elektromos fogkefe mellett, hogy te is el tudd dönteni, hogy neked való-e! Ha pedig az elektromos fogkefe mellett döntesz, látogass el a szajpatika.hu weboldalra! 

   1. Jobb tisztítás

A megfelelő tisztítás elengedhetetlen része a fogak és az íny egészségének megőrzéséhez. Az elektromos fogkefék sokkal jobban tisztítják a fogakat. A sörtéket úgy tervezték, hogy hatékonyan távolítsák el a lepedéket a fogakról. Valójában több lepedéket tudnak eltávolítani, mint egy kézi fogkefe.

Az elektromos fogkefével könnyebben elérheted azokat a nehéz helyeket, mint például a hátsó őrlőfogak. Éppen ezért az elektromos fogkefe drasztikusan csökkentheti az ínybetegségek és a fogszuvasodás kockázatát.

   2. Kevesebb munka

Az elektromos fogkefe használata egyszerű és elvégzi helyetted a kemény munkát. 

fog

   3. Nincs többé rossz lehelet

A rossz lehelet gyakori probléma, amely gyakran összefügg a rossz foghigiéniával. Előfordulhat, hogy nem tudod eltávolítani a fogaidba ragadt ételt a kézi fogkefével. Egy elektromos fogkefe azonban megkönnyíti az étel eltávolítását, ami segít felfrissíteni a leheleted.

   4. Megakadályozza a túl kemény fogmosást

Sokan túl keményen mosnak fogat. Ez súlyos sérülést okozhat az ínyben, az íny vérezhet és visszahúzódhat. A túl erős fogmosás a zománcot is eltávolíthatja, de ezt mind el tudod kerülni az elektromos fogkefe használatával.

   5. Tovább tart

Az elektronikus fogkefék hosszú ideig használhatók. Ez az időtartam változó lehet, de a legtöbb egy évnél tovább is kitart. Fontos azonban megjegyezni, hogy a kefefejet háromhavonta egyszer cserélni kell!

A hagyományos vagy elektromos fogkefével való fogmosás személyes döntés. A fogorvosok is azt mondják, hogy a fogmosás módja számít, így a világ legjobb, legmodernebb fogkeféje sem segít, ha rossz a fogmosási technika.

Ha úgy döntesz, hogy elemes fogkefét veszel, akkor látogass el a szajpatika.hu weboldalra!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem