Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

5 kéziszerszám, ami nem hiányozhat egy háztartásból sem

 

Legyen szó otthonunkba bútorok összerakásáról, egy polc felfúrásáról, vagy a villanykörte kicseréléséről, akár a csöpögő csap javításáról, elengedhetetlen hogy legyen egy életmentő, felszerelt szerszámosládánk tele olyan szerszámokkal, amik ilyenkor szükségesek lehetnek. Ám ha kezdő barkácsoló vagy, és pontosan még nem tudsz kiigazodni a szerszámok nagy világában, akkor  cikkünk most neked szól. Cikkünkben segítségünkre van az elefantszerszam.hu webshopja, akinek segítségével most összegyűjtöttük azt az 5 alapvető kéziszerszámot, amely egy háztartásból sem hiányozhat. 

szerszámok

Szinte egytől egyig minden háztartásban szükség van egy tökéletesen felszerelt szerszámosládára, ahol minden alapvető szerszám megtalálható. Amelyek segítségével tudunk fúrni, faragni, mérni, le csípni, megszorítani, vágni. Általuk olyan apróbb szerelési műveleteket is elvégezhetünk, amihez nincs szükségünk szakembert keresni, hívni, hanem saját magunk is tudjuk orvosolni a problémát. Arról nem beszélve, hogy nagyon gyorsan megoldjuk a helyzetet, és olcsón megússzuk. A továbbiakban nézzük is meg, hogy milyen alapvető szerszámokat érdemes beszerezni a szerszámosládába

szerszám

Kalapács és mérőszalag

Ezek azok az alapvető, apró munkaeszközök, amelyek egy kezdő barkács otthonából sem hiányozhatnak. A kalapács egy rendkívül sokoldalú alap szerszámunk. Segítségével képeket rakhatunk a falra, bútorok összerakásánál is segítségünkre van, a tipliket könnyedén tudjuk beverni általa a falba, akasztókat rögzíthetünk a falon akár. Célszerű stabil markolatú darabok közül választani, méretét illetően a közepes típus a legideálisabb. Otthoni felszerelésbe nincs szükségünk speciális típusokra, az alapvető kalapács bőven elegendő lesz. Ha már bútor összeszerelés-nél, képek akasztásánál tartunk, akkor nagy segítségünkre lesz a mérőszalag is. Segítségével rendkívül pontosan tudunk távokat mérni, bútorok méreteit, falon kimérni a képek pontos helyeit. Kiválasztásánál mindenképpen legalább 5m távolságú szalagot válasszunk, így egészen biztos hogy mindent megfelelően le fogunk tudni mérni. Külsejét tekintve kezdőként az ergonomikus házzal rendelkező termékeket válasszuk. A mérőszalag mellett nem árt, ha ládánkba egy vízmérték is megtalálható. Ezek a praktikus eszközök segítségével le ellenőrizhetjük, hogy teljesen vízszintesen állnak-e a bútorok, vagy a képek a falon. A szerszám közepén található vízbe zárt buborék ad pontos mérési információt számunkra. 

szerszámok

Csavarhúzók 

Szerszámosládánk másik nélkülözhetetlen terméke bizony a csavarhúzó, a legjobb ha egy konkrét készletet szerzünk be belőle, többféle méretben és fejjel rendelkező darabokat, amiben megtalálható a csillag valamint a laposfejű elem is. Kezdőként minimum 5-10 féle csavarhúzót szerezzünk be, melyek különböző szár hosszúságúak, s így fejméretűk is különböző méretű. Remekül tudunk vele bútor elemeket becsavarni, elemek cserélésénél, lámpabúrák leszedését is könnyedén el tudjuk végezni az izzó cserélésénél, s máris nem lesz szükségünk villanyszerelő szakember munkájára. 

szerszám

Villáskulcsok

A kulcskészletek használata rendkívül egyszerűbbé teszi a csöpögő konyhai mosogató csap meghúzását, vízcsap javítási műveleteit, az autó babrálásánál, és a biciklik szerelésekor is nagyszerű segítséget nyújt. Rendkívül hatékony eszközünk még a bútorok szerelésénél, akár szét szedésénél is költözéskor. Mivel a csavarok és anyák rendkívül sok méretben megjelenhetnek, célszerű egy komplett csavarkulcs készletet beszereznünk. 

szerszám

Mivel az otthoni barkácsolás, javítgatás magában foglalja a vágási műveleteket, ezért tartanunk kell otthon, jobb ha több kombinált fogó készletet is. Ezek a rendkívül erős szerszámok nagyon hatékonyan vágnak el drótokat, kábeleket. De a falból tökéletesen lehet kihúzni régi tipliket, szögeket is. A hatékonyabb tipli kiszedéshez használjunk mini csípőfogót

szerszám

Fúrókészülék, fúró szálakkal. 

Fúrógép segítségével nagyon könnyen tudunk furatokat létrehozni tömör anyagba, mint a fa, fal, fém stb. Új bútor megvásárlását követően az összerakásban rendkívül gyors segítséget nyújt nekünk az akkus fúrócsavarozó készülék. Gyakorlatilag mindenféle csavart lehet ki és be csavarni általa, nagyon könnyen hozzáférhető megoldást biztosít, s így hatékony és gyors összeszerelést eredményez. Hatékonysági szempontból mindenképpen szerezzünk be bitfej készletet, s így bármilyen méretű csavarral is el fog bánni. 

Adódjon otthonukban bármilyen váratlan helyzet, ahol javítani, fúrni-faragni kell gyorsan, ezek a termékek segítségünkre lesznek, és hatékonyan fogjuk tudni megoldani a kialakult helyzetet. Látogass el az elefantszerszam.hu webshopjába, ahol minden szükséges alap és haladó felszerelést megtalálsz széles választékban.

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem