Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

5 kiegészítő, amit célszerű beszerezni a baba érkezése előtt!

A kis csöppségek érkezése előtt szülőként kifejezetten fontos, hogy fel legyünk készülve minden eshetőségre. Persze a legtöbben tisztában vannak azzal milyen eszközökre, bútorokra és higiéniai termékekre lesz szükségünk, azonban vannak olyan kevésbé ismert kiegészítők, amik nagyban megkönnyítik az életet a lurkó születése utáni időszakban.

E kiegészítőket szedtük csokorba, amikre érdemes befektetni még a terhesség alatt.

 

Babaágyneműk

 

 

Az alvás kiemelten fontos az újszülöttek tekintetében is ezért célszerű, ha olyan ágynemű garnitúrát választunk, amely kényelmes és kellően szellős. Nem elhanyagolható szempont a tisztíthatóság is, hiszen a baba ágyneműk sokszor komoly igénybevételnek vannak kitéve az állandó mocorgás és a folyékony szennyeződések (hányás, nyál, stb.) miatt. Javasolt kettő vagy több garnitúra beszerzése, így ha valamilyen nem várt baleset történik, gyorsan tudunk új ágyneműt cserélni a babaágyban.

 

Babafészek

 

 

A babafészek a tevékeny anyukák legjobb barátai, amik kellően merevek mégis puhák és kényelmesek a gyerkőcnek, így szinte bárhová magunkkal tudjuk vinni az apróságokat, ahol a babafészek őrző ölelésében tudnak pihenni. A kellő stabilitás és a szuper kialakítás lehetővé teszi a babafészek pihenőágyként való funkcionálását, így a kanapén, az ágyban, de akár a konyhapulton is pihenhet benne gyermekünk, míg mi elvégezzük a mindennapi teendőket.

 

Gumis lepedők

 

A gumis lepedők egyfajta védőréteget épeznek a babaágyon, így nem kell amiatt aggódnunk, hogy mennyit kell az ágybetét takarításával bajlódnunk. Ugyanúgy mint a babaágynemű esetében ez esetben is javasolt jó pár darab beszerzése, hiszen a koszolódás esetén könnyen és gyorsan tudjuk cserélni a lepedőt, a könnyű anyagnak és a praktikus gumírozásnak köszönhetően.

 

C alakú ölelő- és terhespárna

 

 

A terhesség alatt is rendkívül hasznos ölelő- és terhespárnák segítségével nagyban megkönnyíthető és kényelmesebbé tehető az alvás és a pihenés a kismamák számára. A kellemes tapintású huzatnak és az ergonomikus módon alakítható tölteléknek hála a komolyabb alhasi fájdalmak és a leterhelt ízületek pihentetése is jóval könnyebb feladat lesz.

 

Pamut szoptató párna

 

 

A baba megszületését követően kulcsfontosságú a megfelelő időközönkénti szoptatás, ami a szülés utáni időszakban nem feltétlenül a legkényelmesebben kivitelezhető cselekvés. Ezt hivatott megkönnyíteni a szoptató párna, amely félkör alakjának köszönhetően kényelmesen ölünkbe helyezhető, míg a babának tökéletes alátámasztást nyújt szopás közben.

E kiegészítők hasznát kár lenne felülbírálni, ezért célszerű őket jó előre beszerezni, így felkészülve a kis jövevény érkezésére. Ha szükséged lenne a cikkben említett kiegészítőkre, nézz fel a PeekabooShop webáruházába!

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem