Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

5 tipp, hogy divatos legyen az egyszerű öltözék is!

Mindannyiunknak megvannak a jól bevált, mindennapi ruhái, amikre mindig számíthatunk, és már az egyenruhánkká váltak. Ezeket viszont egy idő után megunhatjuk, és úgy érezhetjük, hogy nincs mit felvennünk. Ahelyett, hogy egy teljesen új ruhatárat vásárolnál, itt van néhány tipp, hogy az már megunt, vagy egyszerű ruháidat is divatossá tegyed és feldobd. A minőségi alapdarabok beszerzéséhez pedig látogass el az urespolo.hu weboldalra!

Az első tipp azoknak szól, akik szeretnek sok különböző színt egymással hordani. Ha szereted keverni a színeket, akkor válassz két alapszínt, amik majd a kiegészítőidben is megjelennek. Így úgy hordhatod kedvenc színeidet, hogy azok egy harmónikus összképet alkotnak. Ha pedig nem szereted annyira a harsány színeket, akkor akár egy egyszerű fekete-fehér felső és nadrág kombót is húzhatsz, amit egy fehér cipővel és egy fekete táskával is feldobhatsz. Itt az a lényeg, hogy ahelyett, hogy minden ruhadarabbal és kiegészítővel újabb és újabb színeket viszel be az öltözékbe, inkább csak két színre koncentrálj, amik végig kísérnek. De a kiegészítőket se vidd túlzásba, itt is érvényes, hogy a kevesebb mindig több. Így, ha csak néhány darabra koncentrálsz elkerülheted, hogy hamar megund a ruháidat.

Az előzővel összefüggésben, a következő az, hogy a mindennapi ruhatáradat az egyszerűség nevében állítsd össze. Így a ruháid nagy része menni fog mindenhez, akármit is választasz, így ahelyett, hogy állandóan új darabokat vásárolsz, az eleve meglévőket tudod rengetegszer hordani. Van néhány időtlen darab, ami mindenki ruhatárában kötelezőnek számít. Ezek mindenkinek mást jelentenek, de általánosságban olyan darabok, amiken nem a jelenlegi divatos színek és minták vannak, hanem olyanok, amik évtizedek óta beváltak és még mindig előszeretettel hordja mindenki. Ilyen például egy fekete ruha, klasszikus nyakkivágással, vagy egy egyszerű fehér póló. Ha pedig szeretsz egy kis színt vinni az öltözékedbe, a matróz vagy a gingham minta a legjobb választás. Amellett, hogy ezek évtizedek óta beváltak, rengeteg színben léteznek, így mindenki megtalálhatja a kedvencét.

A monokróm öltözködés nemrég jött divatba, és ennél egyszerűbb trendet ki sem lehetett volna találni! A monokróm annyit tesz, hogy egyszínű, és ezzel ennek a trendnek minden titkát el is árultuk. Csupán annyit kell tenni, hogy az egész öltözeted egyszínű. Lehet ezt egyszerűen is, sima fekete ruhákkal, de akár extravagánsan is, például teljesen rózsaszínben.  Itt nincsenek szabályok, a szín egy árnyalatát, de akár különbözőket is hordhatsz! Ha pedig még jobban fel akarod dobni a „look”-odat, akkor válassz olyan kiegészítőket, amik az alapszíneidtől teljesen eltérnek! Egy rózsaszín ruha meg egy neonzöld táska kombinációval biztosan ki fogsz tűnni a tömegből! Ha pedig inkább az egyszerűség híve vagy, akkor az idei legdivatosabb színeket válaszd, amik a semleges színek, mint a bézs, fekete, fehér és szürke.

Ez egy univerzális, kortól független tipp. Nagyon fontos, hogy a ruháid jól illeszkedjenek! Lehet egy felső akármilyen drága és szép, ha túl nagy vagy túl kicsi, vagy egyszerűen csak nem illik a testalkatodhoz, akkor az nagyon el tudja rontani az összhatást. Legyen a szabód a legjobb barátod és akár egy „second hand” terméket is úgy rád tud szabni, hogy abban úgy nézz ki, mintha az egy tervezői darab lenne.

Az utolsó tipp a hideg évszakokban jön igazán jól. Ez pedig a réteges öltözködés. Először bonyolultnak tűnhet, de hamar belejöhet az ember.  A lényeg, hogy próbálj minél több réteget felvenni. Például, ahelyett, hogy a kabátod alá csak egy egyszerű pulóvert húznál, vegyél fel a hosszú ujjú felsődhöz egy mellényt, meg dobj fel egy sálat, és már meg is van a réteges öltözeted! Itt az előző tippekre alapozva, egy réteges „look” lehet monokróm, teli színekkel, de használhatod a két alapszín trükköt is.

Ezekkel a tippekkel biztos mindig ragyogóan fogsz kinézni! Ha pedig hiányzik 1-2 dolog a tökéletes ruhatáradhoz, akkor látogass el az urespolo.hu weboldalra!  


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem