Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

5 tipp, hogy kövesd az idei őszi trendeket!

Minden évszak más és más trendeket követel. Sok trend azonban már a múlté, vannak, amik már évek óta hódítanak és vannak olyanok is, amikkel ilyen formában még nem találkoztunk. Ha te is kíváncsi vagy 2022 őszének legnagyobb trendjeire, akkor ezt a cikket neked írtuk! Ha pedig úgy gondolod, hogy egy-két darab még hiányzik a ruhatáradból, akkor látogass el a norenstore.hu weboldalra!

Íme az idei ősz 5 legmenőbb trendje;

  • CSIZMÁK

Általában van néhány olyan cipőtrend, amelyek dominálnak ősszel, mint például a balettcipők, de 2022-ben a legnagyobb lábbeli trendek szinte mindegyike a csizma. Vaskos motoroscsizmák, combig érő csizmák, platformos chelsea csizmák és a díszített tűsarkúk. Itt az ideje, hogy minden típusú csizmát beszerezz, amely valaha is tetszett, és hagyd otthon a sportcipődet.

Ha pedig valami igazán különlegesre vágysz, akkor a cowboy csizmák valók neked! Ez minden egyszerű öltözéket feldobhat, de egy extravagáns szettet is tökéletesen kiegészít. 

csizma

  • BARBIECORE 2.0

A 2000-es évek stílusának visszatérésével a Barbie stílus is előtérbe került. Ha a rózsaszín a kedvenc színed, de idáig nem mertél utcára menni egy teljesen rózsaszín szettben, akkor az idei év a te éved! A lényeg, hogy tetőtől-talpig rózsaszínt viselj! Választhatod ugyanazokat az árnyalatokat, de ha különböző rózsaszíneket kombinálsz össze, egy sokkal érdekesebb öltözéket állíthatsz össze! Rózsaszín széles szárú nadrágok, selyem ingek és midi ruhák lesznek ősszel a legnagyobb trendek! 

ruha

  • A '90-ES ÉVEK MINIMALIZMUSA

Ez a trend néhány alap darabot egyesít, hogy egy szuper-elegáns megjelenést hozz létre. A fehér felsők, a vékony szabású maxiszoknyák, a 90-es évek farmernadrágja és a hegyes orrú csizmák mind okos befektetések idén ősszel.

A 90-es évek trendjének egyik legmenőbb ruhadarabja a maxi szoknya. A karcsú sziluettek, amelyek elegendőek ahhoz, hogy megmutassák a domborulatokat anélkül, hogy korlátoznák a mozgást, a hétköznapok egyik legjobb választása lehet. Párosítsd őket egyszerű pólókkal vagy feltűrt gombos ingekkel és egy hegyes orrú cipővel, hogy megőrizd a 90-es évek hangulatát.

  • EXTRA NAGY VÁSZONTÁSKÁK

A 90-es évek ihlette mini táskákat, amik az elmúlt évek legtrendibb táskái voltak, felváltják a túlméretezett táskák, amelyekben minden szükséges dolog elfér.

  • BŐRKABÁTOK

Minden ősszel más stílusú kabát kerül előtérbe. Néha a farmer, néha a kockás blézerek, de a 2022 a bőrkabátok éve. Úgy tűnik, hogy a klasszikus motorosdzsekik a trend vezetői, de más fazonok is előtérbe kerülnek.

bőrkabát

Ezek közül a trendek közül mindenki megtalálhatja a személyiségéhez legjobban illőt, szóval, ha te is szeretsz mindig stílusosan öltözködni, akkor látogass el a norenstore.hu weboldalra!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem