Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

5 tipp hogyan dobd fel az egyszerű pólót

Az egyszerű pólók olyan darabok, amik minden ember ruhatárában megtalálhatóak. Függetlenül attól, hogy edzőteremben, munka vagy alvás közben hordod őket, mindig remek társaid lesznek. Ez is az egyik legjobb tulajdonságuk, mivel bármilyen alkalomra hordhatod őket, így egy pólót többször is fel tudsz húzni, attól függően, hogy inkább elegánsabb vagy egyszerűbb alkalomra készülődsz. Bár egy egyszerű póló szinte minden alkalomhoz passzol, tudni kell helyesen viselni. Ezért is írtunk össze 5 tippet, hogy hozd ki az egyszerű pólóidból a legtöbbet!  Ha esetleg még hiányoznak ezek a darabok a ruhatáradból, akkor látogass el az ajandekweb.hu weboldalra!

   1. Párosítsd farmernadrággal

A klasszikus póló és farmer kombináció egy időtlen megjelenés, amely soha nem megy ki a divatból. Ennek az az oka, hogy mindkettő darab nagyon lezser és ha ezeket kombinálod egy igazán stílusos szettet kapsz. A farmernadrág a „smart-casual” megtestesítője. Kényelmes, elegánsan néz ki és nem kell sokat gondolkodni, amikor reggel öltözködsz, mivel ez mindig be fog válni. Érdemesebb egy olyan farmert választanod, ami kicsit eltér a hagyományostól, például egy virágokkal hímzett farmer, ami nem csak feldobja az öltözékedet, de a személyiségedet is jobban ki tudod fejezni!

ruházat

   2. Légy merész a színekkel

A színekkel is játszhatsz, attól függően, hogy hova készülsz. Ha fel szeretnéd dobni a hétköznapokat, akkor válassz rikító, élénk színeket. Ráadásul akár hiszed, akár nem, egy egyszerű pólót is viselhetsz olyan eseményeken, amelyek egy kicsit több formalitást igényelnek, mint például egy üzleti út vagy egy nap az irodában. Kezdd egy semleges színű felsővel, például sötétkék, fehér vagy fekete. Erre aztán jöhet egy blézer vagy zakó és kész is van az irodai öltözet!

   3. Játssz a kiegészítőkkel

Egy szembetűnő ékszer megváltoztathatja az egész póló megjelenését. Az egyszerű pólók egyik legnagyobb problémája, hogy gyakran túl unalmasnak tűnnek. Néha azonban csak egy nyaklánc kell ahhoz, hogy egy egyszerű pólót akár egy randevún is viselni tudj.  Ügyelj arra, hogy milyen a póló nyakkivágása, amikor kiválasztod az ékszereket.

nyaklánc

   4. Van, hogy a méret számít

A túlméretezett póló valószínűleg az egyik legsokoldalúbb ruhadarab. Ezért a sima, testhezálló darabok mellett fontos, hogy a túlméretezett pólók is helyet kapjanak a szekrényedben. Ezekkel simán hordhatsz leggingseket, akár az utcán is, farmer helyett. Ha elég hosszú ahhoz, hogy elérje a combod közepét, viselj egy túlméretezett pólót divatos pólóruhaként, és párosítsd bokacipővel vagy egy vaskosabb magassarkúval.

   5. Válassz megfelelő cipőt

Habár a cipő elég messze van a pólótól, mégis fontos rá odafigyelni.  Ha a cipőd és a pólód színei mennek egymáshoz, ezzel sokkal harmónikusabb hatást keltesz, amivel divatosabbnak fogsz tűnni.  Az, hogy milyen cipőt választasz, az öltözéked többi részétől is függhet. A magassarkú cipő mindig jó választás, mert ellensúlyozza a póló hétköznapi hangulatát, és azonnal elegáns megjelenést ad. Ha pedig inkább a „casual” vonalon haladnál, akkor egy sneaker a legjobb választás!

cipők

Ezeket a tippeket követve egy egyszerű póló rengeteg helyzetben tud megmenteni. Ha te is ilyen életmentő alap darabokkal szeretnéd feltölteni a szekrényedet, akkor látogass el az ajandekweb.hu weboldalra!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem