Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

6 szépségápolási készülék, amire szükséged lehet!

Vannak készülékek, amelyeket megveszünk, holott csak évente pár alkalommal használunk és vannak olyanok, amik nélkül nem szívesen élnénk életünket.

Írásunkban az utóbbi kategóriába tartozó, igazán fontos szépségápolási cikkekről lesz szó, amelyek listába gyűjtésében a Netklikk volt segítségünkre.

 

Hajsütővas

 

 

A hajkorona épen tartása egyaránt fontos a férfiak és a nők számára, ehhez persze szükség van pár praktikára és praktikus készülékre. Ilyen a hajsütővas is, amely főként a bongyor hajkoronával megáldott felhasználók számára lesz komoly segítség. Nem árt, ha Te is rendelkezel eggyel.

 

Hajszárító

 

 

Maradva a hajkorona ápolásánál, listánk következő eleme egyértelműen a must have kategóriába sorolható. A hajszárító a teljesen kopasz stílus kedvelőin kívül bárkinek megkönnyíti a dolgát, főleg akkor, ha komolyabb méretű hajkoronával rendelkezik az eszközt használó ember.

Nem csoda, hogy a felmérések szerin átlagosan több mint 2 hajszárító jut egy háztartásra.

 

Elektromos talpreszelő

 

 

Listánk egyik legérdekesebb tagja egyértelműen az elektromos talpreszelő, amely segítségével könnyedén eltüntethetjük a kellemetlen bőrkeményedéseket és megelőzhetjük talpunk bőrének berepedezését.

Azt gondolnánk csak nők használják, ám egyre gyakrabban tűnik fel fizikai munkát végző férfiak kellékei között is.

 

Fogfehérítő

 

 

Szépségünk ápolásának újabb kiváló segédeszköze az ionizáló lámpafény segítségével dolgozó fogfehérítő készülék, amely rendkívüli hatékonysággal képes akár több árnyalatot is fehéríteni fogsorunkon.

A fehérítő zselé és a szilikon fogsín segítségével kényelmesen leszünk képesek fehéríteni fogainkat, amely csupán 10 percet vesz igénybe alkalmanként.

 

Haj- és szakállvágó

 

 

Ki ne szeretné az all in one készülékeket, amiket egyszerre több dologra is tudunk használni?! Ilyen a haj- és szakállvágó készülék is, amellyel hatékonyan tudunk test és arcszőrzetet nyírni, míg a kisebb hajvágásokkor is nagy hasznát vehetjük.

Válasszunk akkumulátoros verziót belőle, így növelve a felhasználás hatótávolságát.

 

Masszírozó gép

 

 

A modern masszírozó készülékek végre elhozták a minőségi kényeztetést az átlag háztartásokba is. Ergonomikusan kialakított nyelük, cserélhető fejeik és kényelmes használatuk miatt egyre gyakrabban találkozhatunk velük itthon is.

Ha jól esne egy fárasztó nap után egy kis kényeztetés, mindenképpen próbáld ki a neked szimpatikus masszírozót.

 

Ezzel listánk végére is értünk, ha valamelyik említett eszköz megtetszett nézz fel a Netklikk webáruházába, ahol az említett gépeken kívül még sok más izgalmas dolgot találsz.

Ha pedig olvasnál még valami érdekeset, kattints az OP Story blog oldalára!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem