Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

7 tökéletes ajándék ötlet bármilyen alkalomra!

Az ajándékozás mindig is fontos része volt életünknek, attól függetlenül, hogy adni vagy inkább kapni szeretünk. Rengeteg ötletet kapunk partnercégünk, a designmarket.hu oldalán, bármilyen alkalom is legyen a kihívás számunkra. 

Nőknek, férfiaknak, vagy legyen az nászajándéknak való, de akár egy házavató buli, rengeteg olyan lehetőség közül válogathatunk, amivel biztosan célba találunk és az ünnepeltnek igazi örömet fogunk vele okozni. Az ajándéknak mindig az a lényege, személyre szóló, egyedi és különleges legyen. Ehhez érdemes nagyon jól ismernünk az illető ízlését, egyéniségét is, hiszen így biztosan nem lövünk mellé választáskor. Érdemes tudnunk azt, hogy az ajándék értékét nem éppen az anyagi oldaláról kell megközelíteni, hanem erősebb figyelmet kell szentelnünk az esztétikai szempontokra. Tehát nem igazán az a lényege, hogy drága legyen, el kell találnunk azt a pontot, amivel hatalmas, felejthetetlen emléket tudunk nyújtani a másiknak.

Férfiaknak általában van hobbijuk, őket érdemes ebből az irányból megcélozni. Talán ez az az oldal, amikor érezhetik a családjuk, ismerőseik szerető figyelmességét, törődését, ugyanis ha azt látják, számunkra is nagyon fontos az ő kikapcsolódásuk, biztosan érezni fogják szívből jövő érzéseinket. Például egy sportoló férfi talán örülne egy szép kis kulacsnak, vagy aki sokat utazgat egy szuper rozsdamentes termosznak kávéhoz, teához.

Tudjuk a nők szívesen foglalkoznak a lakás kuckósításával, szépítgetésével, ezért érdemes erre irányítani a választásunkat, mert rengeteg olyan kellék létezik, ami ugyan egyedi, személyre szóló lehet, de mégis melegséget visz az egész család otthonába. Ha például szereti az ékszereket, egy ilyen ékszertartó is jól mutathat a lakásban. Mivel a hölgyek a család összetartók, nagyon szeretik a családi fényképeket is, nekik nagy öröm lehet egy fényképtartó is.

Nászajándéknak bizony nem rossz ötlet egy szép falióra a közös új otthonukba, vagy konyhájukba egy praktikus késtartó. Én személy szerint egy vásárlási ajándékutalványt adnék ilyen alkalmakra, mert akkor az ajándékozott el tudja dönteni valóban mire is van szüksége és maga választhatja ki a tőlem kapott ajándékot, amiről biztosan mindig én fogok eszébe jutni. A Weboldalon 5000 Ft értékű Designmarket utalványt is vásárolhatunk az ünnepeltek számára, amivel tuti nem nyúlunk mellé.

A lényeg, hogy mindig szívből ajándékozzunk!

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem