Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

9+1 ajándék ötlet, ha tanácstalan vagy

Mindenkivel megesett már, hogy a zsúfolt hétköznapokban elfelejtette egyik szerettének vagy barátjának a születésnapját, vagy egy fontosabb alkalmat. Ilyenkor általában kétségbe esünk és valami személyes ajándék helyett, alkoholos italokat vagy édességet veszünk az eseményre. Persze ezek sem rossz ötletek, de egy idő után kínos lehet, hogy mindig ezt ajándékozunk másoknak. Ezért is gyűjtöttünk össze ebben a cikkben 9+1 ajándékötletet, azokra a helyzetekre, amikor teljesen tanácstalan vagy. Ebben a stileintero.hu weboldala segített, ahol remek ajándékötleteket találsz! A Stile intero weboldalán különböző kategóriákra osztva keresgélhetsz, attól függően kinek veszed az ajándékot.

Ha egy férfi barátodat vagy esetleg a férjedet szeretnéd megajándékozni, akkor pénztárcádhoz igazodva sok minden közül tudsz választani!

A megfizethetőbb kategóriában is találhatsz rengeteg nem mindennapi dolgot. Ilyen például a különböző, ritka ízesítésű kávé, mint a Chili Csokis és a Marcipán-Capuccino. Ha pedig kicsit nagyobb kerettel rendelkezel, akkor akár luxus otthoni kiegészítőket is beszerezhetsz, mint egy exclusive minőségű órát!

Ha az ellenkező nemből szeretnél valakit megajándékozni, akkor is mindent megtalálsz, amire szükséged lehet! Azoknak, akik szeretnek sminkelni, a LED kozmetikai tükör szalon minőségű világítást biztosít, amivel minden kis részletet láthatsz, így a legtökéletesebb sminket tudod elkészíteni. A teaimádóknak pedig egy stílusos tea készlet a legjobb választás. Emellé nem kell külön bögrét venni, mivel ez egy olyan kancsó, ami egy pillanat alatt bögreként is funkcionálhat.

Ha borkedvelőknek szeretnél kedveskedni, mindent megtalálsz itt, a tökéletes borkóstoló élményhez! Ilyen például a exclusive minőségű csokoládé, amit fondue készítéséhez is használhatsz. A bor hűtése érdekében érdemes pezsgőhűtőt is vásárolni. Egy másik elengedhetetlen kelléke egy borkostólónak a sajttál. A sajtokat és a különböző finomságokat egy ízléses sajtkínálón tudod feltálalni, amivel otthonodba viheted az igazi francia hangulatot.

Az évek múlásával egyre több ismerősünk alapít családot. Ilyenkor a babaváró bulira illendő ajándékot vinni, hogy gratulálhass a kismamának és kispapának. A Twinkle album egy gyönyörű ajándék lehet, így a szülők dokumentálhatják a kisgyermek mérföldköveit, ahogy felcseperednek. Mérföldkőnek számíthat még az első fog kihullása, vagy az első hajtincs. Hogy ezeket a pótolhatatlan emlékeket is meg tudják a szülők őrizni, a kifejezetten erre a célra kitalált ajándék szett a megfelelő választás.

Ha pedig a legjobb barátodat szeretnéd meglepni, akkor mindenféle humoros ajándék közül tudsz választani, mint például az elektromos rulett szett. Ez amellett, hogy nagyszerű ajándék, a baráti összejövetelek hangulatáról is gondoskodik a továbbiakban!

+1 Ha ezek után se tudsz dönteni, akkor sem kell aggódnod! A Stile Intero weboldalán ajándékutalványt is tudsz vásárolni, így az ünnepelt saját magának tudja a sok ajándék közül, a neki legmegfelelőbbet kiválasztani!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem