Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

A 10 leggyakoribb fétis

Sokak fejében téves képzet él a fetisizmusról. Szexuális fetisizmusról beszélünk, ha az egyén szexuális vágya valami élettelen tárgyra, más esetekben különböző testrészekre koncentrálódik. Általánosságban a szerepjátékokat is ide sorolják a hétköznapokban. Gyakran úgy gondolják, hogy a fetisizmus egy betegség, pedig lehet az egészséges szexuális kapcsolat része, viszont vigyázni kell, mert könnyen válhat mentális zavarrá.

ferfialom_szex

 

1)      A legközismertebb a lábfétis. Több dolog is lázba hozhat valakit, ami a lábbal kapcsolatos, lehet ez maga a lábujjak szopogatása, egy bizonyos cipőtípus vagy anyag, valamint combfixek és még számtalan dolog.

2)      A következő közkedvelt anyag a latex. Egyeseket már az illat izgalomba hoz, míg másokat csak akkor tölt el bizsergető érzés, ha a partnere visel egy ilyen tapadós, ragadós ruhadarabot. Az se utolsó szempont, hogy a test domborulatai és ívei is tökéletesen látszódnak ilyenkor.

3)      BDSM – angol nevén bondage, domination, sadism és masochism, magyarra fordítva rabszolgaság, uralom, szadizmus, mazochizmus, szintén nagyon gyakori, viszont tudni kell róla, hogy ez nem minden esetben tudható be az egészséges szexuális kapcsolatnak. Például a verés egy alfaja ennek a fétisnek, azonban lényeges különbség, hogy mindkét egyén élvezi, ami az aktus során végbemegy. Vannak persze ennek enyhébb változatai, mint az ágyhoz kötözés, illetve a pálcával való megcsapkodás. A FÉRFIÁLOM honlapján könnyű bármilyen ehhez a témához kapcsolódó terméket találni.

ferfialom_lanc

4)      Piercingfétis – vannak olyan személyek, akiket a piercingek, hideg fémek látványa/érintése után tölt el a vágy. Legtöbbször teljesen mindegy, hogy milyen testrészen elhelyezkedő ékszerről van szó, lehet száj, köldök vagy nemiszerv piercing is.

5)      Az előző után így nem meglepő, hogy a tetoválás is szerepel a listán. Hihetetlenül vonzónak és izgatónak találják – főleg a nők – ha az adott személynek tetoválása van. Ugyanúgy az elhelyezkedése egyáltalán nem releváns, mint ahogy maga a minta sem.

6)      Kutatások bizonyítják, hogy sokakat izgalomba hoz a kukkolás. Lehet ez akár egy kulcslyukon, vagy repedésen keresztül, hisz hasonlóan hat rájuk, mint amikor pornót néznek, ezért sorolható a leggyakoribb fétisek közé.

7)      Sok fantáziálás során előtérbe kerülnek a különböző testnedvek, leginkább a nyál, egyeseknél az anyatej, néhány esetben akár a vizelet és az ürülék is megjelenik.

8)      Szintén ebbe a felsorolásba tartozik a „furry”, amikor vagy az egyik, vagy a másik, esetleg mindkettő fél szőrmékbe burkolódzik, állatjelmezt ölt és állatiassá válnak a szexuális aktus közben.

9)      A food-sex is sok ember fantáziájában megjelenik. A lényege, hogy többféle ételt visznek az ágyba. Ezek közül is a leggyakoribb a jégkocka, az eper és a tejszínhab.

ferfialom_foodporn

10)   A kor-játék szintúgy fellelhető egyes kapcsolatoknál. Elég sok formája létezik, amelyben a férfiak legtöbbször a gyerek funkcióját játszák, míg a nők a gondoskodó és törődő anyuka szerepében tündökölnek.

+1) A csiklandozás, akár tollakkal, vagy csak simán ujjakkal is sokakat izgalomba hoz. Ellazítja és bizsergető érzéssel fogja el azokat, akik szeretik, ha csiklandozzák őket.

Amennyiben több hasonló témájú cikket olvasna, akkor látogasson el a FÉRFIÁLOM CIKKEK oldalára. Valamint, ha örömöt szeretne szerezni magának, vagy esetleg a partnerének ne habozzon felkeresni a FÉRFIÁLOM webshopját.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem