Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

A kedvenc kütyüd otthon, az okos villanykapcsoló

Manapság rengeteg okos kütyü közül választhatunk, amelyek egytől egyig könnyebbé és szórakoztatóbbá teszik életünket. Ám kevés szó esik az olyan berendezésekről, amelyek a mellett, hogy nagyszerű gyakorlati haszonnal bírnak, még kifejezetten jól is néznek ki.

Írásunkban a SmartHugo segített nekünk lerántani a leplet a 2020-as évek egyik legjobban várt eszközéről, az érintőszenzoros és okos villanykapcsolókról.

 

Miért nem jó a hagyományos?

 

 

Elsőként érdemes tisztázni azt, hogy alapfunkciójában megegyezik a modern érintő villanykapcsoló és a hagyományos villanykapcsolók, ám a kényelmi funkciókat és a designt tekintve nem lehet kérdés, hogy melyik típust hozzuk ki győztesül.

A hagyományos, billenőkapcsolós villanykapcsolók a legtöbbször műanyagból készülnek, amelyek az az idő elteltével kifakulnak és besárgulnak, sőt takarításuk is hagy kívánnivalót maga után. Ezzel szemben a SmartHugo webáruházában megtalálható villanykapcsolók üveglappal borítottak, lekerekített élekkel rendelkeznek, míg billenőkapcsoló hiányában modern és pontos érintőszenzoros kapcsolója könnyűvé és halkká teszi villanyaink felkapcsolását.

 

Szép, de hasznos is?

 

 

A válasz természetesen igen, hiszen a mellett, hogy impozáns kinézetű tárgyról beszélünk, kifejezetten jó érzés csupán érintésünkkel vezérelni legújabb kapcsolóinkat. De itt még nincs vége a jövőbemutató megoldásoknak, hiszen a WiFi és RF támogatással rendelkező kapcsolók könnyedén irányíthatóak távolról távirányító és okostelefon segítségével.

Gondoljunk csak bele milyen lenyűgöző érzés, amikor az ágyban fekve rájövünk, hogy elfelejtettük lekapcsolni a villanyt és a szenvedésekkel járó felkelés és félálomban kapcsolgatás helyett egyszerűen távvezérelve leszünk képesek lekapcsolni a villanyt.

Ezen felül a WiFi-s verziók vezérlését még nagyobb távolságból, akár hangvezérléssel is (Amazon Alexa és Google Home kompatibilis) is megoldhatjuk, így a folyamatos online kapcsolatnak köszönhetően, munkahelyünkről, nyaralásunkkor, de a szomszéd szobából is könnyedén tudjuk irányítani a kapcsolók által vezérelt fényforrásokat. A sima, WiFi-s és RF vezérelt kapcsolókat kombinálva tökéletes rendszert hozhatsz létre, amely teljesen biztonságos, hiszen csak Te fogod tudni melyik kapcsoló milyen, mivel kinézetre mind egységes.

A SmartHugo kapcsolók mellé könnyedén összeválogathatsz a hasonló kiegészítőkből, hiszen konnektorok és aljzatok is elérhetőek a webáruház kínálatában, így akár teljes otthonodat fel tudod szerelni velük.

Na és hogy fog ez kinézni?

 

 

E miatt kell a legkevésbé aggódni, hiszen e nagyszerűen kidolgozott kapcsolók modern és elegáns kinézetet kölcsönöznek az adott helyiségnek. A SmartHugo kínálatában nem csupán fehér színű kapcsolókat találsz, hanem impozáns feketét, grafitszürkét és aranyszínűt is, így legyen bármilyen a szoba berendezése és a bútorok színe, Te könnyedén tudod igazítani a kapcsolók színét a helyiség színeihez és lakberendezési tárgyaihoz. 

 

Nem macerás őket beszerelni?

 

 

Macerás? Naná, hogy nem! Sőt sok villamossági szakértő könnyebbnek tartja a modern üvegpaneles kapcsolók beszerelését. A fali kivezetésbe való behelyezés után könnyedén helyére igazított kapcsoló a bekötést követően azonnal aktív és használható, sőt a visszajelző LED segítségével a legnagyobb sötétségben is egyszerűen rálelhetünk kapcsolónkra. Ráadásképp pedig minden SmartHugo kapcsoló sorolható, ami legtöbbször elengedhetetlen az esztétikus és elegáns megjelenéshez.

 

Reméljük írásunkkal meghoztuk kedved a jövő villanykapcsolójához, amit gond nélkül, szakértőktől tudsz megvásárolni a SmartHugo webáruházában, ahol még sok más okos berendezés közül válogathatsz.

Ha pedig további érdekes cikkeket olvasnál, irány az OP Story oldala!  


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem