Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

A konyhád stílusa

Ma már nem kétséges, hogy az otthon szíve-lelke a konyha, ami a család életének egyik központi helysége. Itt készülnek a finomabbnál finomabb ételek, amiket családtagjainknak vagy a vendégeinknek szolgálunk fel. Minden reggel itt várja a kávé az ébredőket, és a baráti/ családi eszmecserékre legtöbbször a konyhában kerül sor. Ha nyugalomra vágyunk, és egyszerűen csak ki akarunk kapcsolni, bemegyünk a konyhába és összeütünk valamit. Kiteljesedésünk helye is lehet, ahol kiélhetjük kreativitásunkat és új ízeket próbálhatunk ki. Nem is gondolnád, de ebben a helységben könnyedén kifejezhetjük a szeretetünket: a párunk felé egy ínycsiklandozó romantikus vacsorával vagy közös főzéssel, reggel a gyerekeknek készített reggelivel és uzsonna csomagolásával. Nem véletlenül hívják az otthon lelkének. Igaz?

designmarket_konyha

Tehát nem csak az öltözködésünk és a megjelenésünk árul el rólunk sokat, hanem bizony a konyhánk is. Hiper-szuper, legújabb gépekkel van felszerelve vagy patinás rend uralkodik?, Inkább hagyományos és klasszikus berendezésű, vagy talán kicsit mindig káosz van? A konyhád stílusa épp úgy mesél rólad, mint a tegnap viselt szoknya.

A Designmarket Webáruház segítségével most összeszedtük neked a konyhastílusokat, és mellé összeválogattunk szerethető lakberendezési terméket és stílusos kiegészítőt, melyekkel szebbé teheted a konyhád és jobbá az életed.

Minimalista

Ha minimalista stílusban van berendezve a konyhád, akkor biztosan tiszta, rendezett és cafrangoktól mentes, csak úgy, mint te. Egyetlen felesleges dekoráció vagy plusz mütyürke sincs a helységben. A konyhádat a puszta funkcionalitás jellemzi, ahol csak a nélkülözhetetlen tárgyak kapnak helyet, mint például a mosogatógép, a hűtőgép, a kávéfőző és egy pirítós , de konyha pult nagyrészt üresen áll.

Bohém

Ha te konyhád laza és sokszínű, mint amilyen te magad vagy. A sok növény, csecsebecse és dekoráció mellett a poharak, a tányérok és az evőeszközök között alig akad egyforma darab, mert mindegyik más készletből való. Az asztalod és székek ugyanígy különböznek, együtt mégis bájos, kiszámíthatatlan egységet alkotnak. A konyhagépek látványa örömmel tölt el, mikor belépsz a konyhába. Méretüknél és színeiknél fogva mindig szem előtt vannak, így meghatározó stíluselemi a konyhának. Feladatuk igen fontos az ételek meg felelő tárolása vagy elkészítése során, ezért elengedhetetlen, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák. Régi és elavultak a mostani gépek, és gondolkodsz azon, hogy lecseréld, de a bohém stílusról nem mondanál le, itt biztosan megtalálod a hozzád és konyhádhoz illő darabot.

 designmarket_konyha

Ergonómikus

Ha tapasztalt és remek szakács vagy, aki szívesen lát vendégül másokat és kényezteti őket különleges, gusztusos falatokkal, akkor a konyhádban mindennek meg van a pontos helye, jól rendszerezve, hogy egyből karnyújtásnyira legyen az az eszköz, amire épp szükséged van. Szinte oda sem nézel, úgy nyúlsz a megfelelő kés, kis gép vagy eszköz után. Fontos számodra, hogy a konyhád teljes mértékben működésbeli legyen, emellett adsz a stílusra is, de nem hagyod, hogy a dizájn a munkád és precizitásod rovására menjen.

Tradicionális

Ha hagyományos stílusban berendezett konyhád van, akkor te olyan ember vagy, aki szívesen gondol vissza a gyerekkorára. Mindig beugrik a nagyi főztje és a pompás, finom illatok, amik belengték a szobát. Ez persze nem azt jelenti, hogy a múltban élsz, csak azt, hogy te is szeretnéd ugyanezt a kellemes légkört megteremteni a családod számára, hogy az unokáid is így emlékezzenek majd rád. Szívvel-lélekkel készítesz minden ennivalót, konyha a komfortzónád, ahol szeret egésznap sütni-főzni, ezért számodra is elengedhetetlen a kiváló minőségű konyhai felszerelés. A vendégek váratlan megjelenése sem aggaszt, mert mindig van valami finomság, amivel meg tudod őket kínálni, és a tálalás kiegészítőid is naprakészek.

designmarket_regiesModern

Ha modern konyhád van, akkor tuti, hogy az időszerű, legújabb technikai vívmányokkal felruházott gépek és eszközök szolgálnak téged. Előszeretettel fektetsz be a legújabba eszközökre és gépekre, amiket nagy lelkesedéssel azonnal próbára teszel. Mert hiszen imádsz főzni és jól is csinálod. A hagyományos ételeket egy kis modern csavarral készíted, a nagyi receptjéhez különleges, egzotikus fűszereket használsz, mellyel új szintre emeled az ételt. Főztöd mindig lenyűgöző, ahogy a konyhád is. Minden modern lakás kiegészítője a bárhelység, ahol frissítő színes koktélokat és elegáns italokat szolgálhatsz fel vendégeidnek. Kiváló minőségű, formatervezett kellékek segítségével prezentálhatod barátaidnak a legfinomabb italokat.

A cikkünkben csak néhány fő stílus irányzatot mutattunk be, hiszen  „ahány ház annyi szokás  „- ez alól a konyha sem kivétel. Így ha konyhád külleme egyedi, de szeretnéd nívós termékekkel feltölteni, melyek tökéletes kiegészítő is főzőhelyiségednek akkor bátran nézz körül Designmarket Webáruház oldalán, mert nem fogsz csalódni!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem