Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

A legjobb autós kiegészítők a hosszú útra: Hogyan készüljünk fel az utazásra?

A biztonságos autós utazás elengedhetetlen eszközei

Az autós utazások során elengedhetetlen a biztonság. A veszélyek mindig jelen vannak, akár hosszabb útra indulunk, akár a városban közlekedünk. A Bigbuy Webáruházának segítségével összeszedtünk néhány hasznos kiegészítőt amik biztonságos kényelmet biztosítanak  autós utazásokhoz. A korszerű kiegészítők közé tartozik a Napellenzőre rögzíthető Bluetooth-os autós telefon kihangosító. Ez a kis eszköz nem csak a biztonságot növeli, hanem a kényelmet is. A vezetés közbeni telefonálás ugyanis komoly veszélyforrás lehet, ha nem megfelelően tesszük. A telefon kihangosítóval azonban szabadon, kéz nélkül beszélgethetünk, így a figyelmünk teljes mértékben az útra összpontosíthat.

Egy másik nélkülözhetetlen kiegészítő a 2 az1-ben autó telefontartó és vezeték nélküli töltőállvány. Ez nem csak a telefon elhelyezését teszi egyszerűbbé, de a vezetés alatt is folyamatosan tölti azt. Így soha nem maradunk le az útbaigazításról, vagy egy fontos hívásról.

Kényelem az úton: Praktikus kiegészítők hosszú utakra

Az autós utazás mindig izgalmas lehet, legyen szó családi kirándulásról, baráti találkozóról vagy egyszerűen csak egy hosszú hétvégéről a természetben. Azonban a kényelem az úton sokszor elmarad az elvárásainktól. Most megmutatjuk, milyen praktikus kiegészítőkkel tehetjük komfortossá hosszú utunkat.

Elsőként ismerkedjünk meg a 2in1 elektromos autós hűtőtáska és élelmiszer melegítővel. Ez a remek találmány képes hűteni és melegíteni is az ételeinket, így mindig friss és ízletes fogásokat élvezhetünk az úton. Az autós utazás során gyakran nehézséget okoz az étkezés, hiszen nem mindig van lehetőségünk megállni. Egy ilyen frissentartó hűtőtáska ezt a problémát oldja meg, ráadásul energiatakarékos és helytakarékos megoldás.

Második javaslatunk a felfújható nyakpárna, ami jól jön egy hosszú út során. Képes megóvni az utasok nyakát a fájdalomtól és a merevségtől, ha esetleg szeretnének lepihenni. A felfújható változat pedig könnyen szállítható, hiszen levegő nélkül gyakorlatilag alig foglal helyet.

Egy hosszú autóút előkészületei: Hatékony helykihasználás és biztonság

Az első és legfontosabb szempont egy hosszú út alatt a kényelem, mind a sofőr és az utasok számára. Képzeljük csak el a hosszú, unalmas órákat az autóban, ahol a végeláthatatlannak tűnő úton, még a cuccaink is szanaszét hevernek kényelmetlenséget okozva ezzel. 

Egy praktikus megoldás erre a Több zsebes autóülésre rögzíthető tároló, amely nemcsak a helytakarékosságot szolgálja, de hozzájárul a rendhez is. Az apró tárgyaink, például az okostelefonok, italok, nassolnivalók vagy akár a gyermekjátékok is könnyen elhelyezhetők benne. Így nem kell folyton a csomagtartóban keresgélnünk, minden kéznél és rendben lehet.

Az autós utazás során nem elhanyagolható a napellenzés sem. Az erős napsütésben, vakító fényben vezetni nemcsak kellemetlen, de veszélyes is. Ezért fontos beszerezni a sorőf számára egy megfelelő napszemüveget, az utasok számára pedig egy tapadókorongos, automata napellenző roló ideális megoldás lehet a vakító napsütés ellen. Könnyen felszerelhető, szükség esetén pedig gyorsan lehúzható, így nem zavarja a kilátást.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem