Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

A legkedveltebb hidratálószerek

A bőrápolásról számtalan tévhit kering a köztudatban. Egyesek azt állítják, hogy hidratálás nélkül is lehet egészséges és ápolt bőre valakinek, míg a szakemberek bizton kijelentik, hogy szükség van hidratáló krémek használatára, hisz ezek a termékek óvják az arcunkat, illetve testünket a száradástól és attól, hogy a pórusainkba szennyeződés jusson, plusz nem utolsó szempont az se, hogy lassítja az öregedés folyamatát.

niyodo_kozmetikum

 

Mint mindannyian tudjuk léteznek bőrtípusok, amelyeket 3 csoportra bontunk. Az egyik a száraz bőr, a másik a zsíros bőr, a harmadik pedig a kombinált bőr. A száraz bőrűek általánosságban maguktól használnak hidratálószereket, hisz a kirepedezett bőr gyakran fájdalmat okoz. Számukra a zsírosabb, olajosabb állagú krémek a leghatékonyabbak. Akiknek genetikájuknál fogva alapjában véve fényesebb, zsírosabb bőrrel rendelkeznek, bennük szokott felötleni a kérdés, hogy minek használjanak krémet az arcukra, mivel már így is eléggé fénylik a bőrük. A kozmetikumok közül direkt ezeknek a típusoknak fejlesztettek ki olyan termékeket, amik mattítják az arcot, mindeközben viszont nem engedik, hogy vizet veszítsen. A kombinált kezelése a legkomplexebb feladat, hisz némely helyen száraz (legtöbbször az orcák), míg a T vonalban (homlok, orr és áll) pedig olajosnak érződik a bőr. Számukra előnyös megoldás lehet a vizes alapú krémek használata, amely nem hagy zsíros érzetet a bőrön.

niyodo_cerave

Nagy népszerűségnek örvend mostanság a CeraVe és a La Roche-Posay. Mindkét márka jó alapanyagokkal dolgozik és patikákban elérhető, azonban sok esetben pont ezért nem is annyira egyszerű a beszerezhetősége, hisz ebből kifolyólag gyakran ütközünk abba a problémába, hogy a megvásárolni kívánt termék elfogyott.

A drogériában megtalálható termékekkel viszont elővigyázatosnak kell lenni, mert gyakran többet ártunk velük, mint amit használunk, ha a nem a megfelelő és hatékony formulájú krémet visszük fel a bőrünkre.

niyodo_testvaj

Ezzel szemben a Yamuna termékek nagy odafigyeléssel készülnek, illetve minden bőrtípusnak megfelelő árucikkeket gyártanak, hogy kényeztessék bőrünket és a Niyodo oldalának hála nem jelent gondot a termék beszerzése sem. Egészen az arc megtisztításától a bőr hidratálásáig minden kategóriában jeleskednek, valamint nagy kiszerelésüknek köszönhetően sokáig kitartanak. Szintén pozitívumnak tudom megemlíteni a termékek nevét, mivel kifejezetten jó érzéssel töltik el a használóit, amikor megpillantják a tégelyt.

Nem csak az arcápolás, hanem emellett a test- és a kézápoló termékei is prémium minőségűek, így azok közül is nyugodt szívvel válogathatunk. Vannak kifejezetten szezonális illatú hidratálóik, amik megalapozzák az ünnepi hangulatunkat. Amennyiben meg szeretnénk lepni az egyik kedves ismerősünket, vagy családtagunkat ne habozzunk felkeresni a csodás illatú dióvarázs termékcsoportot.

niyodo_kezkrem

Másik kiváló minőségű hidratáló, praktikus pumpás kiszerelésben a Natur Tanya, amely szintén megtalálható a Niyodo honlapján. Manapság sokak számára fontos szempont, hogy a testápolójuk vegán legyen, így ez a márka ezen a téren sem okoz csalódást. Nem szabad megfeledkeznünk az ajakápolásról sem, hisz az is elengedhetetlen része a napi rutinnak, ezen a téren is fellelhetőek a Natur Tanya termékei.

Minden esetben bizonyosodjunk meg egy márka és adott termékcsoport hírnevéről, valamint az összetevőiről, mert mindenkinek mást preferál és visel el a bőre, de vannak azok a minőségi áruk, amikről bizton állíthatjuk, hogy nem okoznak csalódást.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem