Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

A poszter előnyei és mire kell odafigyelni?

 

Szereted a harmóniát? Szereted a vidám színeket, szeretnél lakásodban kellemes hangulatot varázsolni? A borúsabb, esősebb napokon is szeretnéd kellemesen érezni magad otthonodban? De úgy érzed, hogy ehhez még hiányzik valami?

Akkor a lehető legjobb helyen jársz. Biztos vagyok benne, hogy cikkünk érdekes lesz számodra. 

Adott a lakásodban minden, gyönyörű bútorok, zöld növények, egyszerű fal színek és mégis úgy érzed, hogy szeretnéd feldobni valamivel, ami a lakásban összhangot eredményez. Ilyenkor remek választás lehet számodra egy tapéta, poszter mely lakásodat összhangba hozhatja. A Tapéta és Poszter Webáruház kínálatában egészen biztos, hogy megtalálod azt a posztert, mely lakásod dísze lesz. 

Ahhoz, hogy rátalálj a megfelelő poszterre, és sikeresen válaszd ki a lakásodba a legmegfelelőbbet, érdemes tájékozódni a tapétákról, poszterekről. 

A kiválasztásnál az elsődleges szempont, amit figyelembe kell venni a helyiség (szoba, nappali) adottságai. Milyen színűek a bútorok, a helyiségnek a fénye, a fal színe és nem utolsó sorban a szoba nagysága. Ezek a tényezők mind befolyásolják döntésünket a tapéta, poszter választásnál. Választásunkat nagyban befolyásolja a helyiség funkciója, gyerekszoba, nappali, hálószoba. Ezeknél a helyiségeknél különböző stílusú posztert kell választanunk. 

Régebbi időkből, úgy az 1980-as évek körül biztosan nagyon sok rokonodnál, ismerősödnél találkoztál a nappaliban vagy hálóban vízeséses, pálmafás tengerpartos, vagy éppen erdős tapétával. Akkoriban nagy slágernek számított, ám hamar le csengett és kiment a divatból. Ám az a jó hírem, hogy ez változott. Napjainkban nagyon sok ízléses, szebben kidolgozott poszterekkel találkozhatunk, és bátran kijelenthető, hogy népszerűbb lett, mint évekkel ezelőtt. Jelenleg széles választék közül választhatunk posztert, míg 30 évvel ezelőtt csak néhány fajta állt rendelkezésünkre. 

 

poszter város

 

Nézzük csak a poszter előnyeit, miért is érdemes feldobni lakásodat vele?

Remek választás lehet, ha a hálószobában vagy a nappaliban egyszínű fehérek, halvány színűek a falak. Egy ízléses tájképes, tengerpartos, vagy éppen nagyvárosról készült tapétával igazán kellemes hangulatot teremthetsz lakásodba. Főleg, ha szerzel be hozzá, apróbb dekorációkat is. Ez csak néhány példa a több száz ízléses poszterek közül. Bátran nézz körül a Tapéta és poszter webshop fotó poszter kínálatában, ahol biztosan megtalálod a megfelelőt. 

Általuk egyéniségedet, belső világodat át viheted az otthonodra, egy kellemes, igényes környezet lehetővé teszi számodra, hogy otthon harmóniában legyél, akár egy lehangolt télies napon is. Színt, életet visz a mindennapjaidba. 

Ha megszokottá válik környezeted, szeretnéd át formálni, változtatni rajta, akkor nem szükséges drága pénzért új bútorokat vásárolni. Elég ha kiválasztasz egy ízléses posztert, ami által lakásod teljesen megújulhat. 

Egy élénkebb színű ízléses poszter hatására életkedved megerősödhet, feltölt energiával, érzelmeinkre is nagy hatása van, erősíti őket, akár egy hálószoba dekorációjaként. 

Nagyon szereted a természetet és legszívesebben minden idődet kint töltenéd? Akkor nagyszerű választás lehet számodra az erdőkkel, fákkal, patakokkal diszített poszter. Lehetővé teszi, hogy minden nap közel érezd magad a természethez. 

 

poszter természet

 

Kisbabád születik, vagy talán van már kisgyermeked? Akkor miért ne dobnád fel gyönyörű gyermek poszterekkel szobáját? 

A színek nemcsak a helyiség esztétikájára vannak hatással, hanem a kisgyermekek, csecsemők életére is. A szebbnél szebb színes poszterek, hozzá illő falszínnel hatással vannak a gyermekek érzelmeire, ezáltal viselkedésükre is.

A kisbabák az élénkebb színek, sötétebb formák iránt érdeklődnek jobban, figyelmüket ezek kötik le, mivel születése után szeretnek nézelődni, megismerni környezetüket. 

A gyermekek sok időt töltenek szobájukban, ahol játszanak, rajzolnak. Környezetük, az őket körülvevő színek, gondolok itt falszínre, poszterre, bútorra nagyban befolyásolja kreativitásukat, fantáziájukat. Az élénkebb színű poszterek, színek agyi fejlődésüket is kedvezően befolyásolja. 

 

poszter szavanna

 

Ha nem csak egy fotóval szeretnéd színesíteni környezetedet, akkor remek választás lehet a tapéta. Kiválasztásánál figyelembe kell venni, a színét, a stílusát (dizájnját), a tapéta anyagát. A falfestéssel szemben a tapéták egyik legnagyobb előnye, hogy esztétikailag szebbek. Egy modern, magas minőségű tapétával természetes szépséget kölcsönözhetünk a lakás helyiségeinek. Kivitelezést tekintve egy festés mesterember segítségét igényli, míg a tapétázás egyszerűbb műveletnek számít, igényesebb, esztétikusabb végeredménnyel. 

Bármelyik helyiségét is szeretnéd feldobni a lakásodnak, látogass fel a tapetaposzter.hu webshopjára, és válogass az igényes, szebbnél szebb poszterek közül. Varázsolj lakásodba harmóniát, nyugalmat, tölts boldog pillanatokat otthonodban.

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem