Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Ajándékozz egészséget

A világ járvánnyal folytatott küzdelem az elmúlt néhány évben arra késztetett bennünket, hogy egészségtudatosabbá váljunk. A hosszan tartó bezártság sok embert arra ösztönzött, hogy egészséges szokásokat alakítsanak ki, hogy megelőzzék a betegségeket. Szerencsére az ünnepi ajándékozás hagyománya nem változott. A korlátozások enyhülésével a bevásárlóközpontok ismét hemzsegnek a vásárlóktól, akik a legjobb ajándékokat keresik szeretteik részére.

Amikor összeírod a Karácsonyi ajándék listát, vedd fontolóra azokat az ajándékokat, amelyek hozzájárulnak szeretteid jólétéhez és általános egészségéhez. A BükkösMed Webáruház segítségével most összegyűjtöttünk neked néhány egészségbarát termék, amelyektől biztosan vidámabbak és egészségesebbek lesznek a környezetedben élők az ünnepi szezonban és azon túl is.

bukkosmed_oreg

Memóriahabos párnák

Soha ne becsüld alá a jó éjszakai alvás erejét! Lepd meg családtagjaidat a helyreállító alvás ajándékával, egy anatomic standart pánával, amely megfelelő nyomást biztosít, követi a nyaki gerinc helyes lefutását és serkenti a boldogsághormon felszabadulását, ami nyugodtabb alvást eredményez. Ez a párna nem csak alvás közben csökkenti a nyomást azáltal, hogy a testedhez igazodik, hanem hőmérsékletérzékeny anyagának köszönhetően ideális kényelmet nyújt álomországban. Viszont az irodai ülőmunkát végző ismerősöd sokat panaszkodik derék- és hátfájásra, akkor számára ideális ajándék ötlet a memóriahabos anatómiai ülőpárna, mely segít elkerülni, illetve enyhíteni a deréktájon keletkező nyomást. Ennek köszönhetően a gerincoszlop felveszi a megfelelő fiziológiás görbületeit. A csúszásgátló korongok miatt a párna stabilan a helyén marad. A huzata levehető és mosható, öves kialakítás pedig megkönnyíti a rögzítést!

bukkosmed_parasito

Levegő párásítók és aroma párásítók

Az aroma- és levegő párásítók jótékony hatásúak, hiszen a légúti megbetegedések, a vírusos, a bakteriális fertőzések megelőzésében játszanak szerepet és a gyógyulási folyamatokban is segíthetnek. Az ideális páratartalom 40-60 százalék, amire érdemes odafigyelni, mert a száraz levegő káros a bőrre, torokra szemekre, a túl magas páratartalom pedig az atkák, a gombák és egyéb kórokozók elszaporodásának kockázatát rejtik. Az ultrahangos technológiával ellátott készülékek, magas hatékonyságú mikroszemcsés porlasztásuak. Energiatakarékosak, zajmentesek és könnyen karbantarthatók. Tökéletes ajándék lehet olyanok számára, akik kedvelik a wellness hangulatot, és a modern dolgokat egészség megóvás közben.

 bukkosmed_matrac

Akupresszúrás matrac és párna

Ha van olyan ismerősöd, aki sokszor feszült, vagy sokat betegeskedik és mindenképp egészségjavító ajándékban gondolkozol, akkor kiváló ajándék lehet számára egy akupresszúrás matrac és párna. Ez a termék stimulálja a test akupresszúrás pontjait, ezzel csökkentve a stresszt, javítva a szervek egészséges működését. Serkenti a szerveztben termelődő endorfint, amely fájdalomcsillapító hatású, enyhíti a reumás panaszokat és a nyak-, hát környéki gyulladásokra is javallott.

Az ajándékozásnak nem kell drágának lennie, így ha egészségesebb életet felé szeretnéd terelni szeretteidet, akkor érdemes a BükkösMed Webáruház honlapján körül nézned, ahol minőségi termékek széles választéka vár! A prevenció fontos lett az elmúlt évek során, hiszen az egészségünk megóvása a világjárvány közepén egy boldogabb és egészségesebb jövőt eredményezhet!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem