Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Ajándékozz stílust karácsonyra

Eltelt megint egy év, vészesen közeledik az újév és már csak hetekre vagyunk a karácsonytól. Ábrándozunk a finomabbnál finomabb süteményekről, a hóesésről és a téli évszakban rejlő mesebeli világról. Mindeközben erősen törjük a fejünket azon, hogyan is díszítsük fel otthonunkat karácsonyra? Mi lehet a legjobb decemberi party téma? Rengeteg teendő fogalmazódik meg bennünk ilyenkor. A legégetőbb kérdés mégis az, hogy vajon megtaláljuk-e az idei legjobb karácsonyi ajándékokat szeretteink számára?

Ha még ötleted sincs, szerencsére ebben az évben sem kell aggódnod, mert a Designmarket Webáruházzal  közösen összegyűjtöttük neked a legstílusosabb ajándék ötleteket, melyek nem csak örömet okoznak, hanem külcsínt is adnak.

designmarket_doboz

Túl sok ember van az ajándék listádon idén és lövésed sincs mit adj nekik? A következő tippek segítségével még azoknak is fogsz tudni adni ajándékot, akiket nehéz meglepni.

Karácsonyi ajándékötlet hölgyeknek

Ha karácsonyi ajándékozásról van szó, titokban te is szeretnél valami lehengerlőt adni, különösen akkor, ha hölgy ismerőseidről van szó. Mindannyian tudjuk, hogy a számunkra legkedvesebb emberek a szeretet ünnepén a különlegesebb ajándékot érdemlik, épp ezért az alábbi válogatásban jól bevált és elegáns női ajándék ötleteket gyűjtöttük neked össze, amelyekkel sikered lesz és amellyel elfelejtheted az utolsó pillanatos ünnepi kapkodást!

Anyukád és barátnőd nap mint nap ékszert hord, és nem tudja könnyen elérhető helyen tárolni, vagy soha nem tudják hova lerakni a gyűrűket úgy, hogy ne vesszen el? Számukra az asztali ékszertartó egy praktikus és elegáns megoldás, ha nagy állat kedvelők érdemes állatfigurás változattal meglepni őket.designmarket_kad

Imádnak a fürdőszobába elvonulni, habfürdőt venni és relaxálni a kádban, egy pohár bor és egy izgalmas könnyvel társaságában, de macerás a könyvet tartani és állandóan a fej mögé nyúlni a pohárért, akkor lepd meg őket egy AQALA kádpolccal, amely megkönnyíti a kikapcsolódást.

Nagy kávé rajongó barátnőd és lánytesód van? Állandóan rohannak és éjjel nappal dolgoznak, ráadásul időnként arra panaszkodnak, hogy a reggeli kávéjukat nem tudják meg inni, mert vagy kihűl mire eszükbe jut, hogy van még. Esetleg véletlenül felborítják a nagy kapkodásban az íróasztalon? Itt a nagyszerű lehetőség, hogy a kedvenc italuk, nagy mennyiségben hordozható és ideális hőmérsékletű legyen, mert a rozsdamentes acél kerámia bevonatos hőtartó kávés utazó bögre szettel, elérhetővé válik ez a lehetőség, így kiváló ajándék lehet nekik.

Karácsonyi ajándékötlet férfiaknak

Sokszor mondják: „a férfi szívéhez a hasán át vezet az út” - de a kifogástalan ünnepi vacsora mellett az alábbi kreatív meglepetéseket is rögtön a szívébe zárja majd.

Karácsonyi ajándék férfiaknak válogatás számos gyönyörű, kiváló minőségű terméket rejt magában, amikkel legalább olyan pazar sikert aratsz majd férfi ismerőseid és szeretteid körében, mint a nagyi friss mákos bejglije. A letisztult, célszerű ajándékok, melyeket hasznosíthatnak a mindennapokban, mint például a fekete több fakkos, nagy asztali rendszerezőt és a világtérkép alakú mágneses táblát/üzenőfalat. Ha üzletember és rohanásban van, olykor szanaszét hagyja a névjegykártyáit, őt simán meglepheted egy kártya tartó tokkal.

Fedezd fel ezeket az egyedi, minőségi design karácsonyi ajándékokat a Designmarket Webáruház oldalán és bátran válogass közöttük! Hiszen "adni jobb, mint kapni" - de szerintünk az alábbi ajándékokat megkapni is legalább annyira szuper, mint betenni a fa alá Szenteste, és másnap látni az elégedett mosolyokat!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem