Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Ajándékozzunk ékszert karácsonyra

Egy ékszer sohasem egy sablonos, fantáziátlan ajándék, éppen ellenkezőleg. Egy ajándékba kapott nyaklánc, karkötő, esetleg gyűrű egy aranyba zárt emlék. Ugyanis viselőjét ezek az ékszerek mindig arra a személyre emlékeztetik majd akitől kapta. Hatalmas örömet okoznak a nőknek, és nem csak annak a félnek aki kapja, hanem annak is aki adja. Nagyszerű érzés ilyenkor a férfinak, hogy megtalálta a tökéletes karácsonyi ajándékát szeretett Kedvesének. Karácsony ünnepe mellett nagyszerű ajándék lehet születésnapra, évfordulóra is. Mivel közeledik a Karácsony, és mindenki szeretné megtalálni az ideális ajándékot Kedvese számára, cikkünkben az AranyDiszkont webshopjának segítségével adunk most nektek remek ötleteket, hogy milyen ékszerekkel lehet óriási örömet okozni Karácsonykor.

aranydiszkont_fulbevalo

Ékszer vásárlás előtt a férfiak nagy része elbizonytalanodik, nem tudják a pontos méretet, rengeteg féle ékszer közül nehezen tudnak választani. Cikkünkben adunk néhány praktikus tippet a sikeres ékszer vásárláshoz. Először is figyeld meg alaposan Kedvesedet, ismerd meg az ízlését, mik a kedvenc ékszerei, és milyen ékszereket visel, viselne szívesen. Ez egy óriási segítséget nyújt az elindulásban. Ha szeretnéd eljegyezni a szeretet ünnepén, vagy csak simán meglepnéd egy ízléses gyűrűvel akkor éjjel alvás alatt, vagy ha éppen fürdik, mérd le korábban viselt gyűrűjét, így biztosan nem lősz mellé a méretet illetően. Ha köves gyűrűt választanál, akkor maradj az elegáns fehér köves verziónál, mivel ezek nagyon szépen csillognak, és sokszor az egyszerűbb több elve a megnyerő, arról nem beszélve hogy kiválóan illik bármilyen öltözékhez.

Nyaklánc vagy egy szép ízléses karkötő kiválasztásánál figyelj oda arra, ha nem tudod a pontos méretet, hogy inkább egy kicsit hosszabb méretet válassz. Kivenni sokkal könnyebb az ékszerekből utómunkálatokkal, mint hozzáadni. Hasonló taktikát is választhatsz természetesen, akárcsak a gyűrű kiválasztásánál.

Az ezüstből készült nyakláncok, medálok, fülbevalók, karkötők kiváló minőségűek, nagyon fiatalosak és divatosak egyaránt. Minden korosztályú hölgynek bátran adható ajándékba, nagyon elegánsak. Karácsonyra ajándékozott ezüst ékszerrel egészen biztos, hogy nem lehet mellélőni. Ha szeretnéd egy szerettedet boldoggá tenni, akkor látogass el a webshopba és találd meg a tökéletes ékszert számára.

aranydiszkont_eljegyzes

A Karácsony az év legmeghittebb, örömtelibb időszaka. Ezért sokan úgy gondolják, hogy az eljegyzés a szeretet ünnepén a legszebb dolog, arról nem beszélve hogy mennyire megható, ráadásul felejthetetlen ajándék is egyben. Napjainkban rengeteg lánykérés történik ismerősi, családi köreinkbe, nem is csoda, mert ez az év legszebb ünnepe, s így kétségkívül romantikus ötlet megkérni a szeretett lány kezét. Ha neked is megfordult a fejedben hogy szeretnéd még szebbé varázsolni ezt a csodálatos ünnepet, akkor látogass el az AranyDiszkont webshopjába, és válaszd ki a lánykérés legfontosabb kellékét az eljegyzési gyűrűt. További érdekes cikkekért pedig kövesd figyelemmel az onlinePéntárca blog oldalát.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem