Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Aludjon jól gyermeked, hogy Te is jól aludj

Hogyan és milyen matracot válasszak, hogy gyermekem kényelmesen, egészségesen tudjon aludni?

Manapság egyre elterjedtebbek az ortopéd (gerincferdülés, csípőízületi betegségek) rendellenességek a gyerkőcök körében, amit könnyen elkerülhetünk, ha egy kis odafigyelést fordítunk a mindennapi alvóhelyünk minőségére és esztétikájára, az ágyra. A Gyerek-ágynemű Webáruház segítségével összegyűjtöttük neked a minőségi alvás kellékeit, hogy gyermeked jól aludjon, így te is jól alszol majd!

gyerekagynemu_racs

„Ágyban, párnák közt...”

Mindenki tudja, hogy életünk jelentős részét alvással töltjük. Ahhoz, hogy ez a folyamat kielégítő legyen, a megfelelő ágyra és a matracra van szükségünk. Míg előbbi könnyen beszerezhető, az utóbbi kiválasztása már sokunk számára fejtörést okozhat. Első körben a méretet kell figyelembe venni, hogy a keret kompatibilis legyen a betéttel. A matracra gondolj úgy, mint egy hosszú távú befektetésre, hiszen minden napod azon kezdődik, majd ér véget. Nagyon fontos, hogy olyan helyet, atmoszférát teremts gyermeked számára is, ahol teljes nyugalom veszi körül.

Milyen matracot válassz gyermekednek?

Sok gyerek beleesik abba a hibába, hogy „szünetben” a nap jelentős részét is az ágyban töltik, mindenféle más elfoglaltsággal. Az ágy elsősorban alvásra való, nem pedig a heverészésre, a telefon nyomkodására, a SP-re. Ezeket a tevékenységeket jobb lenne a lakás más-más helyiségeiben végezni. Nézzük meg közösen, mely matracokat érdemes választani gyerekünk számára a nyugodt és pihentető alváshoz!

Az első, amit érdemes kipróbálni, a hideghabból készült vákuum matrac. Ez a Best Dream matrac különböző méretben, levehető, 40 fokon mosható Aloe Vera cipzáros huzattal. Ez az Aloe Vera kivonattal átitatott matrachuzat jótékony hatással van szervezetre alvás közben. A matrac 15 cm vastagságú. 90 kg-os súlykorlát vonatkozik rá, 5 év garanciával ellátott. Natural matracok félkemény komfort fokozatúak. Egyszerű, mégis nagyszerű matrac, amelyen pihentető lesz az alvás. A termék egészségpénztárnál is elszámolható!

gyerekagynemu_matrac

Memóriahabos matracok, aminek 4 cm memóriahab réteg tökéletes alátámasztást biztosítanak a testnek. A memóriahab a hő hatására megpuhul, így körül öleli testet. Csökkenti a nyaki, hát- és csípő fájdalmakat, hozzájárul a pihentető alváshoz. A matrac 20 cm vastag, 110 kg súlykorlát vonatkozik rá. A matracot bambusz szálakkal átszőtt antiallergén szövet borítja. A bambusz szálaknak köszönhetően a szövet rugalmasabb, elvezeti a nedvességet, ezáltal strapabíróbbá válik más matracokhoz képest. A matrachuzat cipzáros, így levehető, 60 fokon mosógépben mosható. A matracra 12 év garancia vonatkozik, természetesen rendeltetésszerű használat és ágyrács alkalmazása mellett lesz hosszú életű!

Nagyon rugalmas, lágy 100% latex matrac speciális eljárással a kaucsukfa nedvéből készítik. A latexnek egyedülálló rugalmasság és alakfelvevő képesség jellemzi. Ez a matrac a tökéletes választás, ha ágybetétet keresel gyermekednek. Kiválóan szellőzik, por- és atkamentes. A matrac huzata egy kamilla szálakkal átszőtt antibakteriális, nyugtató hatású szövet. Ez a pamut matrachuzat levehető és 30 fokon mosható. A matrac 20 cm vastag és 100 kg súlykorlát vonatkozik rá. Az ágybetétre 8 év garancia vonatkozik, ágyrács használata ajánlott!

A matracvásárlás előtt mindenképp érdemes jól körüljárni a témát, hogy biztosra menj, ebben a Gyerek-ágynemű Webáruház segítségedre lehet! Mivel gyerekeidnek vásárolsz, akiknél gyakran a fantázia kiüti a valóságot – vagyis az ágy különböző filmbeli események helyszínének felel meg, érdemes strapabíró terméket választanod!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem