Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Autó illatosító - A kihagyhatatlan kiegészítő

Mi jobb egy tiszta, jó állapotban lévő, kényelmes autónál? Egy ugyanilyen autó, egy kiváló illatosítóval. Sokan az egyik legfontosabb kiegészítőnek tartják az illatosítót, amely sokat dobhat az autózás minőségén.

A FilterShop segítségével összeszedtük mely illatosítókat érdemes kipróbálnod ahhoz, hogy biztosan megtaláld a neked valót.

 

Lógó illatosító

 

 

Ki ne emlékezne a jellegzetes fenyőfára vagy a levélre, amely nagyszerű illattal árasztotta el a családi autót? Valójában az illatosítók legegyszerűbb fajtájáról van szó, ami egy egyszerű papír vagy szintetikus lapból és egy impregnált illatanyagból áll, amely fokozatosan veszít erősségéből.

Manapság egyre nő a verseny az illatosítók piacán, ám a típus töretlen sikernek örvend az autókedvelők körében.

 

Géles illatosítók

 

 

A géles illatosítók már az újhullámot képviselik, hiszen a mellett, hogy nagyszerű illatuk elég sokáig érezhető, képesek megkötni a kellemetlen szagokat. E tulajdonsága miatt gyakran választják a dohányzó autótulajdonosok is, hiszen nagyszerűen semlegesítik a dohányzásból származó szagokat.

Többféle verzió is létezik belőlük, lógós, lamellára csiptetős, középkonzolra helyezhető, de az elrejthető és a clip-es típusok is gyakoriak.

 

Bag illatosítók

 

 

A bag illatosítók legtöbbször kis zsákban vagy fiolában lévő illatosító golyókat jelentenek, amelyek a mellett, hogy nagyszerű illatosító hatással rendelkeznek, rendkívül designosak és szinte minden autótípushoz mennek.

Előnyük a kitartó illatosító hatás, bár listánk előző tagjaihoz képes gyorsabban koszolódik, így többször igényel kisebb porolást, kirázást.

 

Liquid illatosítók

 

 

A liquid manapság az egyik leggyakoribb fajta, főként újratölthetősége és széles spektrumú illatlehetősége miatt. A legtöbb liquid fiolában vagy csíptetős aromatartó rekeszben érhető el, de nem ritka a csíptetős - ventillációs típus sem.

E típus messze a leg környezettudatosabb választás, hiszen a tároló fiolát vagy rekeszt csak egyszer kell megvásárolnunk és utána kedvünk szerint választhatunk illóolajat, illatosító folyadékot, de akár magunk is keverhetünk ki nekünk tetsző aromákat.

 

Spray illatosítók

 

 

A spray illatosítók a háztartásokban található illatosítók egy autókra kifejlesztett formája. Legtöbbször hajtógázos palackban lehet hozzájutni, amelynek előnye, hogy képesek leszünk vele célzottan is illatosítani, így a kevésbé elérhető helyeket is könnyedén jó illatúvá varázsolhatjuk.

Létezik belőlük hajtógáz- és mesterséges alapanyag mentes verzió is, amely kifejezetten jók kiegészíthet egy modern elektromos autóval járó környezettudatos szemléletet.

 

Bármelyik illatosító is vált be neked, a FilterShop webáruházában mindegyik verzióból találsz ízlésednek megfelelőt.

Ha pedig olvasnál még érdekes cikkeket, irány az OP Story oldala!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem