Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Az 5 leghasznosabb autós kiegészítő

A jó autóról alkotott vélemény elég szubjektív, hiszen mindenkinek más és más jellemző fontos egy gépjármű esetén, ám abban nagy az egyetértés, hogy minél jobban felszerelt az autó, annál jobban érezzük benn magunkat.

Az ExtraCar segítségével listába szedtünk 5 olyan autós kiegészítőt, amely nagyban hozzájárul az ember komfortérzetéhez.

 

Telefon és táblagép tartók

 

 

Mivel okos eszközeinket egyre gyakrabban használjuk kocsinkban (persze a szabályozások figyelembevételével), ezért a hozzájuk gyártott tartók és csúszásgátlók is sokkal kelendőbbek lettek. Akár GPS-ként használjuk vezetés közben, vagy utasként filmezésre, a telefon- és táblagép tartók biztonságos és könnyen kezelhető kiegészítői járgányunknak.

A mai modern, univerzális tartók segítségével szinte bármilyen okostelefon és táblagép könnyedén elhelyezhető az autóban, sőt bizonyos esetekben még töltés kihangosító funkcióval is ellátják őket, még kívánatosabbá téve a már így is nagy szeretetnek örvendő terméket.

 

Csomagtartó rendszerezők és tárolók

 

 

Sokszor elfeledkezünk arról, hogy autónk nem csak utastérrel rendelkezik, hanem csomagtérrel is, amelynek tisztántartásáról és rendszerezéséről jó, ha gyakrabban gondoskodunk. Pontosan erre találták ki a csomagtér rendszerezőket és az univerzális tárolókat, amelyek segítenek felülemelkedni a káoszon és elérhetővé tenni minden hasznos szerszámot, berendezést.

A jó csomagtartó rendszerező sok és jól pakolható fakkokkal rendelkezik, míg alsó borítása csúszásmentes és kiváló tapadással rendelkezik.

 

Illatosító

 

 

Nem lehet elmenni szó nélkül az autó megfelelő illatosítása mellett sem, hiszen nincs is jobb annál, mint beülni egy tiszta és nagyszerű illatot árasztó kocsiba. Mindegy, hogy az ember lap illatosítót, gélt vagy sprayt használ, a lényeg az, hogy jó minőségű és hosszan tartó berendezést válasszunk, amely sokáig képes jó illatokat varázsolni az utastérbe.

Az igazán nagyszerű élményért célszerű, ha az előírtaknak megfelelő periódusban cseréljük illatosítónkat, így folyamatosan képesek leszünk fenttartani a megfelelő illat koncentrációt.

 

Autó üléshuzat

 

 

Természetesen minden gépjármű rendelkezik egy gyári üléshuzattal, amely kényelmet és komfortérzetet biztosít használójának. Ám ha szeretnénk, hogy üléshuzatunk a későbbiekben is megőrizze kinézetét és tisztaságát, vagy épp nem vagyunk megelégedve a gyári huzat minőségével, akkor lehetőségünk van univerzális vagy típus specifikus üléshuzatokat választani, amelyek segítségével még jobban érezhetjük magunkat autónk utasterében.

Választásunk mindenképp könnyen tisztítható és pillanatok alatt levehető huzatra essen, ami strapabíró anyagból készül és szép, egységes designt tud nyújtani a beltérnek.

 

Tolatókamera

 

 

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön egy kis luxus, hiszen a tolatókamera a legtöbb autóban nem alapfelszereltség. Ettől függetlenül a technológia fejlődésének hála utólag beszerelhető tolatókamerák is elérhetőek már, amelyek segítenek a parkolásban, de bizonyos esetekben akár holttérfigyelő és biztonsági felvételeket készítő eszközként is funkcionálnak.

Akár visszapillantóba épített vagy külön, szélvédőre helyezhető példányt választunk fontos, hogy szem előtt tartsuk a kiváló képminőséget és a könnyű, plug and play beszerelhetőséget.

 

Akármelyik kiegészítőre is van szükséged, az ExtraCar kínálatában mindent megtalálod és pár kattintással már otthonodba is tudhatod.

Ha tetszett a cikk és olvasnál még hasonló írásokat, kukkant rá az OP Story blog oldalára!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem