Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Az 5 legnépszerűbb óra

A legtöbb ember életében az óra az az ékszer, amit felnőtté válása küszöbén kap ajándékba. Mi is szimbolizálhatja jobban érettségünket, mint egy elegáns és kifinomult karóra? Sokaknak az öltözéke része, de vannak, akik külön alkalmakra is tartogatnak egyet-egyet a fiókjukban. Talán az óra az egyetlen olyan ékszer, amit férfi éppúgy szeret hordani, mint nő, rengeteg unisex modell is megtalálható a piacon.

Ha te is egy szép és emlékezetes ajándékot szeretnél egy szerettednek, vagy saját megjelenésed akarod feldobni vele, a legjobb helyen jársz. A Velekey Ékszervilág webáruházában biztosan megtalálod a tökéletes órát, legyen az egy klasszikus, sportos, vagy éppen luxus darab.

velekey_órák

Különböző világok felhozatala

Ahhoz, hogy mindenki számára ott legyen valahol egy hozzá teljes mértékben passzoló modell, vagy akár több is, muszáj, hogy a kínálat széles legyen. Egy divatos óra bárkin jól tud állni a hétköznapokban, nem kell hozzá ing, egy egyszerű pólóval is mutatós kiegészítő tud lenni. Aki előkelő alkalmakra keres magának valami extrát, annak a klasszikus vonal, vagy akár a luxus kategória tudja megadni azt a pluszt, amit szeretne. Természetesen annak sem kell kompromisszumot kötni, aki sportosan szeret öltözködni, hiszen bőven akad számára is megfelelő társ.

velekey_óramű

Működési mechanizmus alapján

Van még egy nagyon fontos aspektus, ha órákról beszélünk, ami pedig a technika a belsejében. Általánosságban két nagy kategória van: automata és kvarc. Bár nem minden mechanikus óra automata, hiszen van, amit manuálisan kell felhúzni, míg az automaták esetében ez a csukló mozgásától történik meg, mégis közös elven alapszik a két kategória. A legelterjedtebbek azonban a kvarc órák, ami az áruknak is köszönhető, hiszen egy elemes kvarc óra jóval olcsóbb egy automatánál, továbbá törődést sem igényel különösebben.

velekey_óra

A legnépszerűbb választások

Mint említettem, a piac nagy része elemes órákból áll, hiszen a legtöbben csak egy egyszerű kiegészítőre vágynak, ami kifizethető árban van, és nem is igényel különösebb odafigyelést. Ha azt mondom, hogy Casio vagy Fossil, biztos mindenki tudja, miről beszélek. Mint női, mint férfi oldalon megtalálhatóak ezek a nevek a legtöbbet vásároltak között. Női oldalon, ha tovább keresgélünk, találhatunk még Cluse, Lorus, illetve Swatch modelleket is. Ez a férfiak esetében Police, Pulsar és Seiko darabokkal egészül ki. Az előbb felsorolt márkák termékei között is megtalálhatóak egészen kifinomult és drága termékek, azonban egy Fossil Scarlette, vagy egy Casio Edifice Basic abszolút kifizethetőnek és népszerűnek mondható.

Ha a cikk végére benned is körvonalazódott, hogy milyen órát szeretnél, mindenképp tekintsd meg az imént felsorolt márkák felhozatalát, biztosan lesz köztük olyan, ami elvarázsol majd.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem