Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Az ősz legmenőbb díszpárnái

A díszpárnák talán a legkedveltebb lakberendezési kiegészítők közé tartoznak, amelyeket szeretünk időről időre kicserélni, változtatni.

A díszpárna.com segítségével összeszedtük az ősz legmenőbb díszpárnáit, amik segítenek otthonossá és trendivé tenni a nappalit és a hálót!

 

Levélmintás díszpárna

 

 

Az autentikus, egyszínű huzatok mellett egyre gyakrabban találkozhatunk különféle növény és levél mintás darabokkal, amik nagyon finoman varázsolnak természetközeli közeget bármelyik helyiségbe. Nagyszerűen illenek az ilyen típusú párnák az egyszínű társakhoz, sőt a különféle színeket és levélmintákat kombinálva megnyerő, otthonos és divatos kompozíciókat hozhatunk létre pillanatok alatt.

A levélmintás párnák ráadásul bizonyítottan nyugtató hatást fejtenek ki az emberi idegrendszerre, így nyugodt szívvel használhatjuk olvasósarkokban és hálószobákban is.

 

Vulcano díszpárna

 

 

A vulcano design egy sokkal intuitívabb és merészebb kinézetet kölcsönöznek a környezettüknek, hiszen szokatlan, de mégis érdekes mintázatuk vagy nagyon tetszik az embereknek vagy egyáltalán nem. Pontosan e miatt vált az ősz egyik kedvenc díszpárna típusává, hiszen megosztó mivolta miatt nagyszerűen választás lehet a lakberendezést művészeti iránynak tartó emberek háztartásába.

A vulcano típusú párnák ráadásul lángálló szövetből készültek, így kifejezetten biztonságosnak mondhatóak.

Csíkos díszpárna

 

 

Az előző két stílushoz képest a csíkos díszpárnák gyakrabban előfordulnak, ám legtöbbször rosszul használják őket, így elveszik a csíkos huzat pikantériája. Az őszi búskomor időjárás miatt sokszor levertek és fáradtak vagyunk, ezért mikor hazaérünk jó valami üdítő és vidám mintával találkoznunk.

A csíkos díszpárnák e mellett könnyedén beilleszthetőek szinte bármilyen enteriőrbe, ezért kifejezetten ajánlatos használatuk a nappaliban, a teraszon és a gyerekszobában.

 

Türkiz díszpárna

 

 

Minden szezonnak megvannak az adott dekorációs értelem vett trend színei. Az őszi szezonok általában a meleg földszínekről és a bordós sárgás árnyalatokról szólnak. Ezzel szemben sok helyen kezdi felütni a fejét a türkiz szín mind fő dekor alapszín. Legtöbbször kárpitok és díszpárnák formájában találkozhatunk vele, de nem ritka a festményeken való alkalmazás sem.

Érdemes a türkiz díszpárnákat vegyíteni a bronz színű dísztárgyakkal és a barnás árnyalatú kiegészítőkkel.

 

Arany díszpárna

 

 

Az arany díszpárnák alkalmazása rejt némi veszélyt magában, ám ha okosan kombinálunk a színekkel, akkor a végeredmény egyszerre lesz előkelő és otthonos. Az idei ősz nagy visszatérője az arany, amit a lakberendezés és a divat is reaktivált, természetesen nem véletlenül.

Az arany díszpárnák mellé könnyedén illeszthetünk egyszínű szürke, fehér és fekete kiegészítőket, ám célszerű vigyázni vele, mert könnyű vele túlzásokba esni.

 

Az írásban említett összes párnatípusból találsz nagyszerű verziókat a díszpárna.com webáruházában, ahol a párnák mellett dekorációkkal és lakástextilekkel is találkozhatsz.

Ha pedig további érdekes cikkeket olvasnál, akkor irány az OP Story főoldala!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem