Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Bármilyen telefonod is van, itt megtalálod a hozzád illő tokot!

A kiömlések és leesések csak néhány a szerencsétlen események közül, amelyek tönkretehetik a drága telefonod. Ha valaha is leejtetted a telefonod, akkor tudod, hogy milyen fontos annak megfelelő védelme. Legyen szó könnyű, vékony tokokról vagy a legstrapabíróbbakról, melyek a legjobb funkciókat és védelmet nyújtják, útmutatónk segítségével könnyedén kiválaszthatod azt a tokot, amely tökéletesen illik hozzád. Ha pedig te is egy új tok beszerzése mellett döntesz, akkor látogass el a bluedigital.hu weboldalra!

Ha a telefon gyártójától szeretnél vásárolni, az elég drága is tud lenni. Ezért is érdemesebb egy viszonteladónál kezdeni a keresést a következő telefontokodhoz

Miután megtaláltad azt a webáruházat, ahol a legjobb áron tudsz hozzájutni a tokokhoz, a következő dolog, amire érdemes odafigyelned, azok a vélemények. Még ha nem is találsz véleményt az adott modellhez, az ugyanazon gyártóról szóló vélemények általános képet adnak a minőségről. 

Ezenkívül, gondolj arra is, hogy milyen további funkciókra lenne szükséged egy toktól. Például ha szeretnénk a hátuljára kihúzható támasztékot, ügyeljünk arra, hogy biztonságosat válasszunk, ami nem fog váratlanul kipattanni.

A tok keménysége is egy fontos tényező lehet, ha esetleg olyan helyen dolgozol, ahol könnyen leeshet, vagy esetleg ráeshet valami, vagy sportolás közben is mindig magadnál kell tartanod a telefonod. Erre lehet jó megoldás egy strapabíró tok, ami minden ütést kibír. 

Ha nem szeretnéd letakarni a telefonod gyönyörű dizájnját, vagy egyszerűen nem akarsz valami túl nagyot a zsebedben, akkor érdemes egy vékony, átlátszó tokot beszerezned, ami nem vesz el telefonod szépségéből, de mégis megvédheted a karcolásoktól és horpadásoktól. Egyre több átlátszó tok kerül a piacra, ami azt jelenti, hogy minden eddiginél egyszerűbb egy ilyet beszerezni. 

A kihajtható tokok stílusosak és zsebbarátak is. Igazán jó alternatívát jelentenek a hagyományos tokokkal szemben, ha a telefont egy táskába akarjuk tenni, mégpedig azért, mert mindenre kiterjedő védelmet nyújtanak. A zár típusa fontos, ha nem akarod megkockáztatni, hogy a tok kinyíljon a táskádban. A mágneses zárak stílusosabb kialakítást tesznek lehetővé, de általában nem olyan erősek, mint a rugalmas, füles vagy csatos zárak. Sok ilyen tokban van hely a kártyáidnak, de kevés tud igazán pénztárca pótlóként szolgálni. Általában csak néhány kártyát tarthatsz bennük.

Ha az idei év egyik legfelkapottabb telefonjához, a Xiaomi Redmi Note 11 Pro-hoz szeretnél tokot, akkor nem kell tovább keresned! A bluedigital.hu weboldalán rengeteg féle dizájn és szín közül tudsz választani, hogy saját ízlésedre tudd formálni a telefonod. De ha más készülékkel rendelkezel, ezen az oldalon akkor is megtalálsz mindent, ami a telefonod védelméhez kell!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem