Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Elengedhetetlen papír-írószer termékek az otthonodba

Az elmúlt pár évben a “home office” szó egyre jobban elterjedt, így sokunknak már meglehet az a kis sarka a házban, ahol minden megtalálható az otthoni munkavégzéshez. De ha még nincs ilyen helyed az otthonodban és szeretnél csinálni, vagy esetleg csak ki szeretnéd egészíteni az “irodádat”, akkor mindenképpen látogass el a royal-plaza.hu weboldalra, ahol minden szükséges papír és íróeszközt be tudsz szerezni! Ha pedig segítségre van szükséged, hogy pontosan mire is van szükséged, akkor olvasd tovább cikkünket, amiben a 8 legfontosabb eszközt soroljuk fel!

1.      Napi tervezők

 Ezekben az időkben nagyon hasznos lehet egy napi tervező, ami segít elválasztani a munkahelyi életet, az otthoni élettől.  A tervezőben megtervezheted a különböző feladatokat, legyen az munkahelyi vagy személyes. Ezzel könnyedén ellenőrizheted a napi teendőidet, így biztosan nem fogsz semmit elfelejteni!

2.      Jegyzettömbök/matricák

 A hirtelen gondolatok leírásához mindig érdemes egy jegyzettömböt tartani magunknál.  Ha csak le akarsz írni valamit, ami hirtelen eszedbe jutott, vagy bevásárló-listához használnád, bármikor jól jöhet egy ilyen! 

3.      Matricák

A tervezőkkel és a jegyzettömbökkel kéz a kézben haladva a matricák is elengedhetetlen részei az otthoni irodádnak.  Ez egy egyszerű módja annak, hogy egy kis színt és dizájnt adj az üres naplódhoz vagy az egyhangú jegyzeteidhez. A royal-plaza.hu weboldal kínálatában rengeteg, egyedi dizájnú matrica közül tudsz választani.

4.      Íróeszközök

 Nyilvánvalóan ez nem egy új ötlet az otthoni írószereket illetően, de azért szerettem volna felhozni ezt, mert valóban úgy gondolom, hogy érdemes jobb minőségű író eszközöket beszerezni.  Semmi sem jobb egy olyan tollnál, amely simán ír és könnyedén csúszik a papíron!  Vagy szerezz be olyan íróeszközöket, amik különböző színben és méretben írnak, hogy könnyebben rendezhesd a munkajegyzeteidet, hogy olvashatóak és könnyen követhetőek legyenek.

5.       Asztali rendezők

Nagyszerű befektetés az otthoni irodádhoz, ha néhány asztali rendezőt teszel bele.  Ha a minimalista stílust kedveled, az átlátszó akril rendszerezőket (tipp: használhatod a sminkrendezőket is) vagy esetleg egy természetesebb bambusz rendezőt, amely zökkenőmentesen illeszkedik az irodai dekorációhoz.  Így nem csak az irodai helyedet, de a gondolataidat is rendben tudod tartani!

6.      Hegyezők

Ki ne utálná a tompa ceruzákat!  Ahhoz, hogy mindig szép hegyekkel írjunk, fontos, hogy mindig jó minőségű hegyezőt válasszunk.

7.      Radírok

 …Mert mindannyian követünk el hibákat, ráadásul semmi sem rosszabb, mint elmaszatolni az oldalt egy rossz radír használatakor.  A Koh-i-Noor kiváló minőségű radírokat kínál, amelyek akár az asztalon is jól mutatnak.

8.      Tolltartó

Mindig szükséged van valahol az összes toll és ceruza tárolására. Általában a tolltartók unalmasak és egyhangúak, de a royal-plaza.hu weboldalon rengeteg egyedi tolltartó közül választhatsz. Az íróeszközeidet teheted akár egy répába vagy kukoricába, de akár állatok közül is választhatsz!

Ha már megvan a listád, hogy milyen papír és írószerekre lesz szükséged, akkor látogass el a royal-plaza.hu weboldalra, ahol mindent megtalálsz a tökéletes otthoni iroda összeállításához!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem