Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Ezek a leghasznosabb egészségügyi segédeszközök otthonra!

Mindannyiunk életében előfordulhatnak nem várt események, balesetek, betegségek. Van aki sajnos kórházi kezelésre szorul, de van aki otthoni ápolásra. Sokféle eszköz van, ami otthon megkönnyíti a lábadozás idejét.

Néha szükség lehet egy járóbotra, mankóra is.  Ha már idősebb emberek is vannak a családunkban, pláne érdemes átgondolni, hogy nekik, vagy éppen annak aki gondoskodik róluk, mivel segítheti feladatát. A bukkosmed.hu weboldalán nézelődve, mindenki megtalálja a neki való terméket. Különböző problémákra, mint például ha valaki járásképtelen, a kerekesszékek nagy segítséget nyújtanak. Ma már többféle kialakítású, funkciójú székek kaphatóak, melyekkel egyszerűbb lesz az élet.

bukkosmed_kerekesszek

Vagy van aki éppen ágyhoz kötött, ilyenkor is megtalálhatjuk azt a terméket, ami könnyebben segíthet elviselni a helyzetet. Létezik olyan lepedő, amivel könnyebb mozgatni a beteget. Fürdetéshez is sok segítséget kapunk, akár zuhanyszéktől, a fali kapaszkodóig, minden megtalálható a honlapon. Egyre több eszközt gyártanak, amivel könnyebben tudjuk kezelni a fennálló problémát. Különböző szoba wc-k közül válogathatunk. Vannak olyan emberek, akik túlsúlytól szenvednek, rájuk is gondoltak. De különböző párnák közül is választhatunk, akár fekvő, vagy ülőhelyzethez.

bukkosmed_tartas

Ha valaki az ízületi bajoktól szenvedne, kézre, lábra, derékra, hátra, bármilyen testrészre, többféle termék várja. Vénás, keringési panaszokra, kompressziós harisnyanadrág kapható. Az ápolásra, gondozásra érdemes körül nézni az oldalon, mert jó ötleteket adnak. Ha valaki ajándékozni szeretne hasznos dolgokat, itt biztos segítségre talál. Amikor valaki legyengül egy betegség, öregség miatt, különböző eszközökre lehet szüksége, ami az életvitelét segítheti. Annak, aki kiszolgáltatott helyzetbe kerül, nagyon jól eshet, hogy segítünk könnyebbé tenni a mindennapjait.

bukkosmed_idosek

Mindig törődjünk embertársainkkal, mert biztosan visszakapjuk még az élettől kedvességünket, hiszen sosem tudhatjuk, mi magunk mikor kerülünk hasonló helyzetbe. Jó megbeszélni a rászorulóval, mi az amivel esetleg támogathatjuk életét, helyzetét. Persze van, amikor csak egy kedves szóra van szüksége az illetőnek, de a lényeg, hogy figyelünk rá. Ezen a weboldalon, mindenhez találhatunk megfelelő segítséget. Figyeljünk mindig egymásra.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem