Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Ezek a legjobb Koreai bőrápolási tippek!

Az elmúlt pár évben nagyon elterjedté vált a K-POP, ezzel párhuzamosan a K-DRAMA-k is. Ezek alapján azt gondolhatnánk, hogy az összes koreainak természetesen tökéletes bőre van. De ez nem pontosan így van! Ebben a cikkben többet megtudhatsz a 10 lépéses koreai arcápolási rutinról, amitől neked is tökéletes lehet a bőröd. És ha magad is körül szeretnél nézni a koreai bőrápolási termékek között, akkor ezt megteheted a theboxandbeauty.hu oldalon!

1. Olaj alapú arctisztító

Érdemes egy olaj alapú arctisztítót beszerezned, ami még a vízálló sminket is eltávolítja, mivel textúrájának köszönhetően kevésbé irritálja a bőröd, ha esetleg sokat dörzsölnéd a bőröd smink lemosása közben. Ezen felül egy olajos arctisztító megtisztítja bőrödet a szennyeződésektől, eltávolítja a naptejet és a nem kívánatos faggyút.

2. Vizes arctisztító 

Az előző kategóriával ellentétben, ezek a víz alapú szennyeződéseket, mint például a port vagy izzadságot távolítják el. Válassz egy olyan arctisztítót, ami bőrtípusodnak megfelelő.

3. Bőrradírozás 

Az szép, ápolt bőr egyik legfontosabb alappillére a bőrradírozás, mivel az kitisztítja az eltömődött pórusokat és eltávolítja az elhalt hámsejteket. A rendszeres bőrradírozással, más kozmetikumok is könnyebben elszívódnak, így egy nem annyira minőségi termék is jobb lehet! Oda kell viszont figyelni, hogy ne vigyük túlzásba, mert a mindennapi használatával kiszáríthatjuk a bőrünket, elegendő heti egyszer-kétszer radírozni bőrünket.

4. Toner 

A tonerek nedvessé teszik a bőrfelszínt, ami miatt az ezután következő kozmetikumokat a bőr jobban be tudja magába szívni. Ezt azzal éri el, hogy kiegyenlíti a bőr PH szintjét.

5. Esszencia 

Az esszenciák aktív hatóanyag tartalmú koncentrátumok. A bőr könnyen felszívja őket, könnyű textúrájuknak köszönhetően. Hidratálják a bőrt és a sejtmegújulásban is segítenek. Használatukat nem kell túlzásba vinni, pár csepp is elegendő.

6. Szérumok, kiegészítő kezelések 

Ez a lépés nem meghatározott, különböző termékeket is magába foglalhat, mint például a szérumokat, boostereket, ampullákat vagy a pattanást kezelő kozmetikumokat. Az, hogy ez a lépés milyen terméket tartalmaz, attól függ, hogy milyen bőrproblémával rendelkezel. 

7. Fátyolmaszk 

A fátyolmaszkok a koreai arcápolási rutin egyik legnépszerűbb termékei.  A titok a szövetben rejlik, ez segít a bőrnek, hogy felszívja a hatóanyagokat.

8. Szemkrém

Öregedéskor a szemkörnyéke az, ahol először látszanak az öregedés jelei. Ez azért van, mert a szemet körülvevő bőr a legérzékenyebb és legvékonyabb az arcodon. A szemkré, ha nem is akadályozhatja meg teljesen a ráncok kialakulását, de nagyban segíthet, hogy később vagy kevesebb mértékben alakuljanak ki. Felvitelénél figyelj oda, hogy csak elég finoman tapogatni, amíg be nem szívódik a bőrbe.

9. Hidratálók

Ezeknek az a célja, hogy feltöltsék a bőröd és bezárják a nedvességet. Különböző formában találhatóak meg; vannak krémek, tápláló tejek, gélek vagy éjszakai maszkok.  

10. Fényvédő 

Hirdetésekben kevésszer találkozhatunk a naptejjel, pedig ez az egyik legfontosabb kozmetikum, ami hosszú távon lesz kifizetendő! Mindennapos használatuk megelőzi a bőr korai öregedését. Fontos, hogy ne csak nyáron, vagy nagyon napos napokon hord, hanem minden nap. Mindegy, hogy az ég teljesen felhős, vagy esik az eső, az UV fények ígyis-úgyis elérnek és károsítják a bőrödet! Manapság egyre több arcápolási termékben található SPF, vagyis magyarul, napvédő skála, de ezek általában csekély számban találhatók meg benne. Fontos, hogy a naptejünk legalább 30 faktoros legyen.

Ez a rutin először soknak tűnhet, de a jövőben a bőrünk megköszöni, ha jól bánunk vele. Fontos, hogy jó minőségű termékeket használjunk, ezért is ajánlom a theboxandbeauty.hu oldalát, ahol széles választékban és kedvező áron juthatunk hozzá bőrünk egészségéhez!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem