Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Ezek a termékek garantáltan segítenek a takarításban

 

Az otthoni takarítás az emberek egy része számára szükségszerű kötelesség, míg az emberek másik részének egy örömteli tevékenységet jelent; a friss illatokat, a tiszta környezetet, s így jobban élvezik a hétköznapokat. Cikkünben az alphadenthigienia.hu webshopjának segítségével szeretnénk segítséget nyújtani nektek a hatékony, gyors takarításhoz. Ha úgy érzed a feje tetejére állt a lakás, azt sem tudod, hogy minek is állj neki akkor olvasd el tippjeinket. Tekints a takarításra olyan feladatként, amely téged szolgál, hogy kellemes közérzeted legyen otthonodban.

Elsőként érdemes megtervezni a takarítás sorrendjét, helyiségenként haladj a folyamatokban. Érdemes előre összekészíteni a takarításhoz szükséges eszközöket és tisztítószereket. A takarítást célszerű olyan helyiségekkel kezdeni, ahol a tisztítószereknek hatóidőt kell hagyni, mint például a wc és lefolyók tisztítása.

alphadent_takaritas

A konyhában a legfontosabb talán a higiénia, mivel itt főzünk itt étkezünk, itt tároljuk, dolgozzuk fel az élelmiszereket. Nagyon fontos odafigyelni arra, hogy mindig tiszta, steril legyen konyhánk. Takarításhoz nincs is másra szükség, mint gumikesztyűkre, melyekkel a mosogatás higiénikusabb, valamint egy másik gumikesztyűvel pedig meg óvhatjuk bőrünket attól, hogy a tisztítószerekkel érintkezzen. A csaptelep vízkőtelenítése ecetes alapú tisztítóval gyerekjáték lehet, a csaptelep újra ragyogóan fényessé válik. A makacs szennyeződéseket a konyhapultról, edényekről súroló szerrel nagyon könnyen eltávolíthatjuk. Ahhoz, hogy mosogatónk ne duguljon el, célszerű lefolyó tisztító folyadékot beleönteni és várni hogy kifejtse hatását. Az általános tisztítószer segítséget nyújt a fali csempék, járólapok higiénikus tisztántartásában. Ahhoz, hogy a konyha mindig steril legyen érdemes naponta felsöpörni, és felmosni főzést követően. Ehhez nincs is másra szükség mint egy felmosó szettre, és egy seprűre lapáttal.

alphadent_furdoszoba

A konyha után talán a fürdőszoba az, ami maximális tisztaságot, tisztítást igényel, mivel itt általában meleg, párás környezet van s ez lehetővé teszi a baktériumok megtelepedését. Az alapfelszerelések részét képezi, az általános tisztítószer, mellyel kiválóan át lehet törölni a csempéket. A fertőtlenítő hatású szerekkel a wc-t teljesen higiénikussá tehetjük, elpusztítjuk a rajta megtelepedő baktériumokat. Nem kell mást tenni, mint a perem alatti részbe önteni, majd ott hagyni kell állni, hogy kifejtse a hatását. Rendszeresen át kell törölni a wc ülőkét, a wc tartáj lehúzóját, az ajtó kilincseit, és magát a wc csészét is kívülről. Érdemes kinevezni külön kendőt a wc-nek, valamint a mosdókagylónak egy másik mikroszálas kendőt, mely lehetővé teszi a hatékony tisztítást. Szaniter tisztító szerrel a mosdókagylót, fürdőkádat, zuhanytálcát lehet sterillé varázsolni. Amíg a szerek hatnak, addig az összesöprést és felmosást elvégezhetjük, ezzel felgyorsítjuk a takarítás műveletét.

alphadent_porszivo

A lakás két fő helyiségét követően nem marad más hátra, mint a szoba helyiségek takarítása. Egy alapos porszívózás, és portörlés az elsődleges lépése. A portörléshez nincs is másra szükség, mint egy mikroszálas törlőkendőre ami nem viszi át tovább a szennyeződést és bútor, felület ápoló szerre. A szőnyegeket évente legalább egyszer javasol át törölni szőnyegtisztító szerrel, porszívózni hetente minimum kétszer javasolt,ugyanis poratkák megtelepednek benne, melyek légzőszervi tüneteket okozhatnak, allergiát. Az ablakokat és tükröket a legegyszerűbb üveg ápolószerrel és papírtörlővel tisztán tartani. Rendszeresen a tükröket kell tisztán tartani, esztétikai szempontból.

A házimunka másik részét a mosás, teregetés, vasalás képezi. Egy jó minőségű mosószer allergénmentes, nem okoz bőrirritációt, a ruhák pedig ragyogóan tisztává válnak.

alphadent_gyerek

Amennyiben a ragyogó otthonra törekszel, szeretnél higiénikus környezetet, ünnepek előtti nagytakarítás előtt állsz, akkor látogass el az alphadenthigienia.hu webshopjába és válaszd ki lakásod számára a megfelelő tisztítószereket, takarító eszközöket, amelyekkel gyerek játék lesz a takarítás.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem