Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Ezek az idei farsang legjobb jelmez ötletei!

 

A Farsangi mulatság napjainkban már inkább a gyermekek mulatsága, főleg az iskolákban, és óvodákban, de a bölcsődékben is egyre elterjedtebb hagyomány évről évre. A farsang időszaka változó, ám kezdete vízkereszt napjára esik. A mulatságot egészen hamvazószerda napjáig megtarthatjuk, ugyanis ezzel a nappal ér véget ez a vidám időszak. 2022-ben a farsangi időszak január 6-tól 2022 március 02.-ig tart. Ez idő alatt bármikor sor kerülhet a zenés, táncos mulatságra. Cikkünkben az Ünnepek Áruházának webshopjának segítségével gyűjtöttünk nektek össze trendi jelmez ötleteket arra az esetre, ha még nem tudjátok, hogy gyermekeitek minek öltözzenek be.

Harry Potter jelmez

unnepekaruhaza_harrypotter

Vajon ki ne ismerné a 3 varázslótanonc, Harry, Hermione, és Ron kalandjait. Már a kisebb korosztály számára sem ismeretlenek a szereplők. Nem véletlen, hiszen gyermekeknek és felnőtteknek a szívébe is belopta magát. Ha szeretne gyermeked egy napra szuper kis varázsló tanoncá változni, akkor feltétlenül szerezd be neki a szükséges kiegészítőket. Nincs is másra szükség, mint egy szemüvegre, és a legfőbb kellékére a varázspálcára. A talárt, vagy köpenyt természetesen te is elkészítheted otthon, ha kreatív vagy és szeretsz alkotni, varrni. Viszont, ha úgy érzed hogy kifog rajtad a talár, köpeny elkészítése, akkor válaszd ki a webshopban a különböző méretek közül a legmegfelelőbbet. Ahhoz, hogy gyermeked igazi kis Harryvé váljon csupán már csak egy kiegészítőre van szükség, ami nem más mint az arcfestő kréta, amivel apró kis villám heget rajzolhatsz homlokára. Természetesen nem csak Harry lehet a gyermeked, egy talárban, pálcával, nyugodtan lehet egy napra Hermione is. Ha a gyermekszobában található egy fehér plüss bagoly, vagy macska, akkor igazán fel tudod dobni gyermeked jelmezét.

Fiúknak jelmez ötlet

Manapság a legnépszerűbb alkotások a film világban, talán a szuperhősös történetek és ez nem véletlen. A felnőttek is de főleg a gyermekek csodálva nézik a hősök életéről készült filmeket, rajzfilmeket, mivel nemcsak hogy remek látványt nyújtanak, de izgalommal teli a történetük. Így nem is csoda, hogy a gyermekek szeretnének pontosan olyan bátor, erős szuper hősök lenni, mint amit a mesékben látnak. Marvel maradandó hősöket alkotott meg nekünk, mint a Pókember, Hulk, Vasember, Amerika kapitány, és a Thor. Ezeket a szimbólikus hősöket, már az egészen kis gyermekek is ismerik bölcsődés, és főleg óvodás korban is. Egy fiús anyukát egyáltalán ne érjen meglepetésként, hogy gyermek Thor vagy Pókember, vagy Superman szeretne lenni az ovis farsangon. Ezekhez minden szükséges kiegészítőt megtalálsz a webshopban, ugyanis ezeknek a jelmezét otthon elkészíteni sajnos nem könnyű feladat.

Jelmez ötlet kislányoknak

 unnepekaruhaza_hercegno

A kisfiúk tehát a  szuper hősökért, rendőrökért, tűzoltókért rajonganak elsősorban, addig a kislányok a hercegnőkért, tündérekért, aranyos kis állatfigurákért. Ezért nem véletlen, hogy napjainkban a kedvenc meséjük a Jégvarázs, és a Disney hercegnőkről szóló történetek. Nem csak a játék alatt szeretnének hercegnővé válni, hanem a farsangi mulatságon is. Ahhoz, hogy megvalósítsuk egyik nagy álmukat, nincs is más teendőnk mint be szerezni egy hercegnői ruhát a méretükben. Amiben örömmel vonulhatnak fel kis társai előtt. Ehhez már csak 2 kiegészítő szükséges, egy hercegnői korona, és egy balerina cipő.

Jelmezek a legkisebbeknek

unnepekaruhaza_baba

A farsang már nem csak az óvodában, hanem a bölcsődében is egyre népszerűbb szokás lett. Bár a kis tipegő korú gyermekeknek nem egyszerű kitalálni a jelmezüket, de nem is lehetetlen. Számukra a kezeslábas jelmez az ideális választás, ami nem akadályozza őket a mozgásban, és nagyon kényelmes számukra, nem melegszenek bele. A webshopban nagyon aranyos kis állatos belebújos jelmez ötletekkel találkozhatunk, mint a Bing nyuszis jelmez, vagy éppen a Halloween tök jelmez.

unnepekaruhaza_farsang

Rohamosan közeledünk a Farsangi mulatságok időpontjához, ha szeretnéd gyermeked jelmezét könnyen kitalálni, és hamar be szerezni, akkor látogass el az unnepekaruhaza.hu webshopjába és válaszd ki a megfelelőt. Legyen élményekkel, és boldogsággal teli farsangja gyermekednek.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem