Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Ezeket a cipőket szerezd be az őszre!

Ez egy ősrégi trükk: Ha nem tudod kitalálni, mit vegyél fel, válassz egy darabot (legyen az ruha vagy kiegészítő), és ez köré építsd fel az öltözékedet. Ez ősszel akár egy csodálatos őszi cipő is lehet. Hihetetlen cipőtrendekben nincs hiány, 2022 őszén hagyjuk, hogy cipőink beszéljenek helyettünk. A legmenőbb cipőket a jocipom.hu weboldalon tudod beszerezni!

cipő

Nézzük is meg, milyen cipők idén a legdivatosabbak:

   1. Chelsea csizma

Mindenkinek van egy-két Chelsea csizmája a ruhatárában, de idén a vaskos talpúaké a főszerep, teljesen érthetően. Divatosak, mennek minden szetthez, ráadásul talpuk miatt elképesztően kényelmes viseletek is. 

csizma

    2. Loafers

A szekrényedben lévő loafers-ek számának korlátozása egyszerűen lehetetlen. Mindig kiállják az idő próbáját, és szinte bármihez mennek. Mint az előző cipőnél is, itt is a vaskos talp van idén divatban. Az eredmény egy kimondottan klasszikus stílus, amelyet minden alkalommal fel tudsz venni, bárhova is mész!

   3. Térdig érő csizma

A térdig érő csizmák az év elegáns cipője címet kapták. Nem számít, mivel hordod őket, megnyújtják a lábszáradat, ami mindenkin nagyon előnyösen néz ki, főleg, ha olyan ruhával veszed fel őket, amely néhány centivel a csizma kiindulópontja felett ér véget. 

csizma

   4. Gumicsizma

Néhány trendnek praktikusnak is kell lennie, és a gumicsizmák ősszel a lista élén állnak. Ha az előrejelzésben bármiféle csapadék van, nem érdemes tönkretenni kedvenc bakancsodat. Tarts egy pár gumicsizmát a ruhásszekrényedben, hogy még a legrosszabb időben is szárazon maradhass!

   5. Cowboy csizma

Ennek a trendnek a lényege megosztó: egyesek dicsérik a cowboy csizmákat, míg mások ki nem állhatják őket. De akárhogy is gondolod, ezek a csizmák megdöbbentően sokoldalúak. Függetlenül attól, hogy egy ruhával párosítod őket a nyugodt, könnyed megjelenés érdekében, vagy egy blézerrel és farmerrel, tökéletes kiegészítői bármely őszi ruhatárnak.

Bármilyen stílusod is legyen, a jocipom.hu weboldalon mindenki megtalálhatja a tökéletes őszi cipőjét!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem