Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Ezeket a kerti tárolókat szerezd be a télre!

Lehet, hogy a kerted megtervezésénél nem is gondolsz arra, hogy egy kerti tárolót is beszerezz. Sokaknak nem jut eszébe, de mégis létfontosságú a tiszta és gondozott kert esztétikája megőrzése érdekében. Különböző kialakítású, kivitelezésű és választható anyagokból mindenki ízlésének megfelelően találhat kerti fészert vagy tárolódobozt. Az alábbiakban elmondjuk a G21 tárolók legnagyobb előnyeit és a modelleket, amik közül tudsz választani, attól függően, hogy mire szeretnéd használni őket! Ha pedig te is egy kerti tároló beszerzése mellett döntesz, akkor látogass el a plazaweb.hu weboldalra!

Mindenkinek megvan a saját preferenciája; egyesek a szürke tárolókat kedvelik, míg mások a klasszikus barna, fából készült szerszámkamrát részesítik előnyben. Szerencsére a G21 kerti tárolói közül mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő dizájnt. Ezek nemcsak a kert esztétikájában segítenek, de abban is, hogy a rosszabb időjárási viszonyokban meg tudd védeni a kerti szerszámaidat! Az egyik legjobb tulajdonsága a kerti tárolóknak az az alkalmazkodóképessége. Teljesen mindegy, hogy fémből, műanyagból vagy fából készült, garantáltan hosszú élettartamú lesz!

Mikor elkezdesz keresgélni a kerti tárolók között, az első dolog, amit érdemes meghatároznod, az a költségvetés. Nincs annál rosszabb, mint találni valamit, ami ideális a kertedbe és az igényeidnek is megfelel, de rájössz, hogy az túl drága. Szerencsére, a G21 tárolók között akár már kétszázezer forint alatt is szuper tárolókat találsz, így bármilyen pénztárcához megtalálhatod az ideálist!

A legnépszerűbb méret a 8×6-os, de ha sok drága holmid van, amelyeket biztonságban szeretnél tudni, akkor érdemes lehet befektetni egy nagy teherbírásúba. Egy fém fészer, mint például a G21 GAH 706 modellje, gondoskodik a nyugalmadról, mivel nagyobb biztonságot ad.

Ha esetleg fával kell fűtened, de nem tudod hol tárolni őket, mert nincs elég helyed egy fészernek a kertedben, akkor válassz egy tűzifa tárolót! Ezek nem foglalnak el sok helyet, és lehetővé teszik, hogy a tűzifát szárazon és rendben tartsad, miközben biztosítva van a fa megfelelő szellőzése.

Egy kerti tároló mindig jól jön, de főleg a hidegebb hónapokban amikor szélsőségesebb az időjárás. Ezekkel biztonságban tudhatod féltett kerti szerszámaidat! Hogy kedvező áron tudj vásárolni jó minőségű kerti tárolókat, látogass el a plazaweb.hu weboldalra!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem