Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Ezeket szerezt be az ovikezdéshez

Az óvoda első napja nagy dolog. Ha gyermeked ebben az évben kezdi az ovit, lehet, hogy egy kicsit túlterheltnek érzed magad, természetesen, hiszen ez egy nagy lépés, és kissé bizonytalan vagy abban, hogy mit kell beszerezned. Ha ebben a helyzetben vagy, akkor ezt a cikket neked írtuk. Ebben összegyűjtöttük azokat a dolgokat, amik elengedhetetlenek az ovikezdéshez, ezeket pedig mind be tudod szerezni az eking.hu weboldalon!

gyerekek

   1. NAGY HÁTIZSÁK

Habár még kicsik egy igazán nagy táskához, de fontos, hogy a táskájukba minden beleférjen. Valószínűleg úgysem kell majd a gyerkőcöknek sokat cipelniük ezeket.  Ezért, ha a táska minél nagyobb annál jobb. Fontos, hogy elférjen benne egy  kulacs és váltóruha. Ezen kívül helyet kaphat egy külön benti szandál is, és akár egy plusz kinti cipő, mivel, ha nagyon bepiszkolja az egyiket, az nem szárad meg hamar, de így a mókáról se kell lemaradnia.

   2. CÍMKÉK MINDENRE

A gyerekek könnyen összecserélhetik vagy elhagyhatják a dolgaikat. Ezért fontos, hogy könnyen be tudják a sajátjukat azonosítani. Erre a címke jó megoldást jelenthet. Gyerkőcöd választhat egy neki tetsző mintát, amit, ha minden dolgán rajta lesz, könnyen meg fogja tudni különbözteti a többiekétől. 

gyerekek

   3. EGY JÓL ZÁRÓ ÉTELDOBOZ

Ha a gyerkőc nem az oviból kapja, hanem otthonról viszi magával az ételt, fontos, hogy egy jó minőségű és jól záródó dobozt szerezz be, hiszen a gyerekek még nem annyira figyelmesek így könnyen kiborulhat a tartalma.

   4. SZIVÁRGÁSBIZTOS VIZES PALACK

Az előzővel kéz a kézben járva, fontos egy szivárgásbiztos vizes palack beszerzése. Ezzel még azt is elkerülheted, hogy olyan vizet igyon, ami nem olyan tiszta.

   5. EXTRA RUHÁK

Balesetek történnek, és az óvodapedagógusok nem tudják jobban hangsúlyozni, hogy mennyire fontos, hogy legyen minden gyereknél egy teljes készlet extra ruha. Ilyen például a melegítő, kismellény és kényelmes ruha. Ezeket érdemes úgynevezett ovizsákokba tenni, ahol évszaktól függően minden kényelmesen elfér. Ha biciklivel vagy sétálva mentek, akkor érdemes betenni egy esernyőt a táskába, esőkabátot és gumicsizmát. 

Az ovikezdés fontos dolog, ezért érdemes előre felkészülni rá. Hogy mindent kényelmesen be tudj szerezni, látogass el az eking.hu  weboldalára!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem