Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Ezeket vásárold a hálószobába, hogy ne múljon el a szenvedély

Mi emberek társas lények vagyunk, ezért törekszünk arra, hogy találjunk egy ideális társat, akivel közösen kialakíthatunk egy partneri kapcsolatot, annak reményében, hogy biztonságban érezhetjük magunkat érzelmileg és fizikálisan egyaránt. A szerelem kialakulását elősegíti elsődlegesen a fizikai vonzalom, a közös érdeklődés, és a szexualitás. Ezek által létrejön egy beteljesült szerelem, amely magas intimitást, szenvedélyt valamint egymás iránti elköteleződést eredményez. Ahhoz hogy egy párkapcsolat boldog, harmonikus legyen a három alappillérnek (szeretet, kommunikáció, szexualitás) működnie kell. Ha valamelyik eleme nem jól működik, akkor hosszú távon nem számíthatunk minőségi kapcsolatra. Beszéljünk most tehát az utolsó eleméről, a szexualitásról, amely talán az egyik legkényesebb területe. Sok ember úgy gondolja, hogy az intimitás a szerelem testi kifejező eszköze.

szexshop_bor

Ennél sokkal többről van szó, mint azt gondolnád. Az intimitás, az intim pillanatok megélése nagyon erős köteléket alakíthat ki. Ilyenkor lelkileg, érzelmileg nagyon közel kerülünk a társunkhoz, sebezhetőségünket feltárjuk a másik előtt, így erősíti az egymáshoz való tartozás érzését.

Nekünk embereknek, a szexualitásra, intimitásra épp olyan szükségünk van, mint a szeretetre.  Ám ahogy telik egyre jobban az idő, úgy nő az esélye annak, hogy az idő vasfoga ki készítheti a kapcsolatok nagy részét, monotonná, megszokottá válhatnak az együttlétek.

De ennek nem kell így lennie, ugyanis bármikor lehet ezen változtatni, felpörgetni a hálószobai eseményeket. Cikkünkben a szexshop.hu webshopjának segítségével szeretnénk nektek ötleteket adni, hogy milyen termékekkel tudjátok szenvedélyessé tenni a kapcsolatotokat.

“Játszani jó”- ez az állítás az élet minden területén megállja a helyét. Miért ne lehetne pajzán játékkal, izgalmas játékszerekkel, szenvedélyessé tenni az intimitást párkapcsolatodban? Mire is van szükségünk ehhez?

szexshop_szenvedely

Társasjátékok

Az erotikus társasjátékok által bele csempészhetünk párkapcsolatunkba játékosságot, szenvedélyt és általa a párok még jobban megismerhetik egymást. Ezeket a játékokat játszhatják friss kapcsolatban lévő és már régóta együtt élő, összeszokott párok is. Ezeknek a játékoknak a titka csupán annyi, hogy ne az legyen a cél, hogy minél előbb  elérj a tényleges aktusig, orgazmusig hanem fokozzák a vágyat, hosszú intim elő játékokra kell számítani. A hálószobai életet jelentősen felpörgeti, a hangulatot fokozatosan emeli egyre erotikusabbá így hamar fel lehet oldódni, annak aki hajlamosabb zavarba jönni vagy szégyenlős. A legnépszerűbb erotikus társasjátékok a Hancúr párbaj, EXXXTÁZIS. Ezekben a játékokban a nő és férfi egymás ellen harcolnak, ugyanis egymás kívánságainak teljesítése a tét. Sok izgalmas feladatot rejtenek, de figyelni kell arra, hogy sokáig kell türtőztetni magunkat, ugyanis az a nyertes aki legutoljára megy el. Rendkívül jó hangulatot teremtenek ezek a játékok egy fáradt, stresszes nap után, igazi feltöltődést nyújt a pároknak.

Hasonlóan kellemes estét teremthettek a pajzán erotikus dobókockákkal. Amennyiben pedig a kártyázás és szerencsejáték szerelmesei vagytok, akkor kiváló választás lehet számotokra a Kama Sutra szexpózos francia kártyája, vagy a vetkőzös pókeres kártyajáték. Ezekkel a szerencsejátékokkal új szintre emelitek kapcsolatotokat, új pózokat sajátíthattok el. A szex rulett is remek választás lehet, ugyanis meg kell pörgetni a kereket, és teljesíteni kell annak a számú kártyának az erotikus feladatát, amelyik számra esett a golyó.

Ha szeretnéd Kedvesedet és magadat meglepni egy pikáns játékkal, akkor látogass el a Szex shop webshopjába és válaszd ki a megfelelőt. Pörgessétek fel a hálószobai eseményeket, éljetek át együtt szenvedélyes pillanatokat.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem