Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Ezeket vedd figyelembe ha gamer széket keresel!

 

Az emberek egyre több időt töltenek a számítógép előtt, nemcsak a munka, hanem a szórakozás miatt is. A sok egy helyben ülést leginkább a gerinced sínyli meg, ezért is egyre inkább keresett a gamer szék a piacon, mivel a hagyományos irodai székekhez képest sokkal kényelmesebbek és ergonomikusabb a kialakításuk. Az officeplaza.hu weboldalon rengeteg gamer szék közül tudsz választani, igényeid és pénztárcád szerint.

Íme néhány fontos dolog, amit érdemes észben tartani a gamer szék kiválasztása közben;

1. A legfontosabb, a kényelem. Fontos, hogy olyan széket találj magadnak, aminek a magasságát be tudod állítani úgy, hogy a lábszáraid teljesen egyenesek legyenek. A lábfejednek pedig derékszöget kell bezárnia a lábszáraiddal, ugyanis ez a helyes testtartás. Egy erős támlára is szükség van, ami megtartja a hátadat, a gerincgörbület támogatása az egyik legfontosabb, hogy elkerüld a derékfájdalmakat.

2. Az anyagválasztásra is oda kell figyelni, nem érdemes spórolni azzal, hogy könnyen kopó, hamar amortizálódó anyagot választasz. Egy jó gamer szék akár 10 évig is kiszolgál, így ez egy hosszú távú befektetés az egészségedbe. Kettő fő anyagból választhatsz;

   1.     Műbőr/bőr szék: A bőr és a műbőr székek előnye, hogy mindkettő jól tisztítható. Azonban hosszú távon, főleg a meleg nyári napokon, könnyen beleizzad az ember, és a bőréhez is tapad.

   2.     Szövet szék: A szövet széket nehéz takarítani, azonban nem izzadsz bele. A tartósságát tekintve az olcsóbb anyagok könnyebben kopnak, de nincs egyértelmű győztes a bőr és a szövet székek közül. Az élettartam leginkább a felhasználótól függ.

   3. Bár a dizájnt sohasem szabad a kényelem elé helyezni, mégsem mindegy, hogyan néz ki a széked. Elsősorban figyelj a színek összeállítására, és természetesen arra, hogy belesimuljon a lakásod stílusába.

4. Nem érdemes olyan extrákra pénzt költeni, amiket nem használsz ki. Viszont, például a nedvszívó karfa egy olyan extra, amiért érdemes fizetni, hisz az intenzív játéktól a műanyag kidörzsölheti az alkarod, vagy hozzátapadhat, ezzel apró mikrosérüléseket okozva.

5. A gémer székek ára igen széles skálán mozog. Az alsó határ körülbelül 30.000 forint. Itt sajnos gyengébb minőségű, kevésbé kényelmes darabokat találsz, de ha nem számítógép előtt dolgozol és napi egy-két órát játszol, jó beruházás lehet. A középső kategória 60.000 és 100.000 forint között mozog. Ezért az árért már egy nagyon jó minőségű, időtálló darabot kapsz, ami a PC játékokhoz, vagy akár a napi 8 órás munkavégzéshez is alkalmas. A felső kategóriában 100.000 forinttól átlagosan 200.000 forintig vannak. Itt is rengeteg nagyon jó minőségű szék található, de vannak olyanok is, amelyek inkább a márka, mintsem a kialakítás miatt kerülnek ennyibe.

A legfontosabb, hogy mindig a saját igényeidet vedd figyelembe. Ezért is remek választás az officeplaza.hu weboldal, ahol minden fajta és különböző extrákkal felszerelt szék közül tudsz választani!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem