Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Ezeket vidd magaddal egy kirándulásra

Egy kirándulás, túrázás nemcsak a szervezetünket frissíti fel, hanem erősíti immunrendszerünket is, megedződünk általa és teherbírásunk is erősebb lesz. Egyszóval testileg-lelkileg is egészségesebbnek érezhetjük magunkat. Ha kezdő túrázó vagy még, nem kell egyből hosszabb túrákat vállalni, egy kellemes séta, kirándulás a közeli erdőben, rövidebb túra távok szintén jótékonyan hatnak testünkre, lelkünkre. Cikkünkben a Leitzhungária webshopjának segítségével most összegyűjtöttük neked, hogy milyen alap felszerelésekkel érdemes elindulni túrázni.

leitzhungaria_tavcso

Távcső

A távcső alapvető felszerelés a túra táskákban, nem véletlen hiszen segítséget nyújthat a tájékozódásban; a távoli túrajelzések megfigyelésében,  vagy a minket körülvevő környezet felfedezésében. Általa megfigyelhetjük az erdőben élő állatokat, madarakat, erdei állatokat. A távcsövek alapvető funkciója, hogy felnagyítja és közelebb hozza hozzánk a tárgyakat, élőlényeket. A hordozható távcsövek praktikusan elférnek hátizsákunkba, kiválóan használhatók kiránduláson, túraútvonalak bejárásán, akár még vadászatokon is. Kirándulás esetében célszerű univerzális távcsövet választani. Mivel ezek a távcsövek kisebb méretűek, súlyukat illetően is könnyűek, kevesebb súlyt nyomnak a hátizsákban, és természetesen könnyen elférnek, mindig magaddal viheted. Attól sem kell félni hogy tönkremegy, ha esne az eső, mert teljes mértékig vízállóak. Majd végeredményként remek minőségű látképet kapunk vissza.

leitzhungaria_fejlampa

Lámpa

Főleg az őszi, és téli kirándulásoknak az egyik legfontosabb alapkelléke a lámpa. Akár egy kellemes nyári éjjelbe torkolló kirándulásán is fontos, hogy táskádban legyen. A sötétben való túrázásnál, vagy ha sátrat versz az erdőben éjjelre akkor remek társad lehet. Ezek a led lámpák segítségével könnyedén meglesz világítva az előtted álló út kezedben tartva. Kellemes világítása varázslatos hangulatot teremt erdei kempingezés ideje alatt is. Ezek a mágneses lámpák fém felületekre remekül illeszkednek, kültéren is bátran használható, akár hangulat világításként is, teljesen vízállóak

Ha szereted a kalandos esti túrákat, vagy őszi, téli időszakban a hosszabb túra útvonalakon, ha rád sötétedik akkor nagyszerű segítséget nyújthatnak a ledes zseblámpák. Magas fény erejének köszönhetően rendkívül megbízható, ugyanis kiválóan belátható általa a terep, túraútvonal. Természetesen nem csak kirándulásnál nyújt segítséget, hanem vadászatnál is vagy éjszakai horgászatnál is egyaránt.

leitzhungaria_kempinglampa

Kemping lámpa

Egy remek lámpa mindig jó szolgálatot tehet a kempingezők, éjjeli túrázók, horgászok és vadászok életében. Az akkumulátoros kemping lámpa rendkívül, hasznos praktikus kiegészítője lehet  a természetjáróknak. Könnyen használható, könnyű a súlya, nagyon erős fénnyel rendelkeznek, amelyek be világítják közvetlen környezetedet. Arról nem is beszélve, hogy fogyasztása alacsony, így akkumulátora által hosszabb ideig használható. Ha netán kempingezés közben, vagy a horgász helyeden merülne le, akkor sincs minden veszve. Mivel ezek a lámpák töltő kábele USB csatlakozóban végződik, így bárhol újra tölthető. Legyen az számítógépen, autóban, mobiltelefon adapterrel.

leitzhungaria_melleny

Fűthető mellény

Ha nem szeretnél lemondani a túrázás élményéről a hűvösebb őszi napokon, és a hidegebb téli hónapokban sem akkor feltétlenül érdemes beszerezni egy fűthető mellényt. Könnyű, komfortos így viselése sem megterhelő. Mivel könnyen lélegzik, bátran viselhető kabát, sí kabát, vagy motoros dzseki alá is bátran. A mellény melegítő paneljei főleg a lapockák valamint a vese vonalában helyezkednek el, ugyanis ezek a területek azok ahol a legkönnyebben meg lehet fázni. A mellényhez szükséges akkumulátorok, és kezelő panelja az első zsebekben helyezkednek el. Egy hosszabb kék túrás útvonalnál, vadászatnál síelésnél huzamosabb időt tölthetünk el kint a szabadban, hogy nem fázunk, kellemesen, komfortosan érezhetjük magunkat. A mellény egy teljes feltöltéssel akár 5 órás védelmet nyújt a hideggel szemben, fűtési fokozatait természetesen egyénileg állíthatjuk saját komfortunkhoz igazítva.

Ezekkel az alap felszerelésekkel nagyon kellemessé varázsolhatod kirándulásodat, a természetben töltött pillanataidat, természetesen akkor is ha a vadászat szerelmese vagy. Ezek a termékek minden szabadtéri hobbiban segítséget nyújtanak. További hasznos kiegészítőért látogass el a leitz-hungaria.hu webshopjába és szerezz be minden szükséges felszerelést. Élj a hobbidnak télen-nyáron egyaránt.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem