Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Ezekkel a bútorokkal az irodában is otthoni kényelem vár rád

Minden reggel lecseréled az otthon kényelmét a lelketlen irodádra. Ilyenkor a szíved mindig egy kicsit belesajdul, különösen akkor, ha az idő fagyosabbá válik az ősz beköszöntével. Felébredve az ébresztőre valahogy még sem akarod otthagyni a meleg kuckód, amiben aludtál. Hiszen a finom, puha és meleg ágyikó maradásra csábít.

Néha képzeletet felülmúló idilli elképzelésed van arról, hogy az irodádba is ugyanolyan nyugodtnak érezhetnéd magad, mintha otthon lennél? Bár az irodád valóban soha nem lesz a lakóhelyed, néhány egyszerű és apró változtatással otthonossá varázsolhatod a helységet.

Az Officeplaza Webáruház segítségével összeválogattunk neked néhány praktikát, melyek becsempészésével lakályossá varázsolhatod az idegennek tűnő helyet. 

officeplaza laptop

A tökéletes íróasztal

A tökéletes íróasztal kiválasztása nagyban függ attól, hogy mennyi helyet szentelsz neki az irodádban. A számodra ideális íróasztal nagy munkafelülettel, több tárolási megoldással rendelkezzen továbbá passzoljon a személyiségedhez és a stílusodhoz. Az irodai szerek, melyek elengedhetetlen kellékei a munkádnak. Fontos, hogy megfelelő minőségű és igényeidet teljes mértékben kielégítő irodai felszerelés álljon rendelkezésedre. Például tervező naptár, irattartó papucs vagy irattálca. Elegendő mennyiségű írótollat és kiemelőt tárolj az asztalon!

officeplaza_iroasztal

Okos tárolási megoldások

Ha nincs elég helye egy nagy irodai asztalnak, de van elegendő terület néhány irodai tárolóegységnek, akkor bölcs dolog lenne befektetni egy-két ilyen bútorba, amely segíthet abban, hogy a hely szervezett és rendetlenségmentes maradjon. A papírmunkákat érdemes egy kijelölt helyre elraknod. Előnyös lehet az asztalodtól távol tartani őket, hiszen így a reggel kiömlő kávé sem szennyezi be.

 Ha több könyved és asztali tartozékod van, érdemes fontolóra venned egy polc szekrény beszerzését. A megfelelő polc szekrény kifinomultságot és kényelmet biztosít irodádnak. A tér megszervezése az egyik legjobb módja a stressz csökkentésének, ami végső soron lehetővé teszi, hogy produktívabb legyél és otthonosan érezheted magad a munkahelyeden.

officeplaza_szek

Ergonomikus irodai szék

Ha irodában dolgozol, nagy a valószínűsége annak, hogy a nap nagy részét az íróasztalánál ülve töltöd. Ezért érdemes jó tartást biztosító ergonomikus széket választanod, amely egyszerre segíti a munkád hatékonyságát és megalapozza részedre az egészséges munkakörnyezetet.

Az egyik fő tulajdonság, amelyet egy asztali székben keresel az az állíthatóság. Minél több eleme állítható a széken, annál könnyebb a szék beállítása igényeidnek megfelelően. Manapság elengedhetetlen az olyan szék választása, amely jó ágyéki támogatást nyújt. A tested, főként a hátad kímélése ajánlatos az arra alkalmas irodai székkel. Itt nemcsak a kényelem nyújtás a fő szempont, hanem a kellemetlen izompanaszok vagy hátfájás elkerülése is elsődleges. Hidd el a hátad meg fogja köszönni, hogy gondolsz rá!

Kényelmes irodai kiegészítők

Míg a jó íróasztal, az okos tárolási megoldások és az ergonomikus szék mind hozzájárulnak a komfortos irodai környezet megteremtéséhez, még mindig van egy elem, amely növelheti mind a termelékenységet, mind a meghittséget: ezek az irodai kiegészítők lesznek.

Soha ne becsülj alá egy praktikus, és talán még szórakoztató irodai tartozékot, ami talán feleslegesnek gondolsz. A különböző típusú kiegészítők különböző típusú kényelmet nyújthatnak számodra. Az érzelmi kényelem érdekében beszerezhetsz egy műalkotást, családi fotókkal tehet barátságossá a helységet, vagy még egy két illatos gyertyával is lágyíthatsz az irodai szobád merevségén.

Reméljük, hogy ezekkel az információkkal, most már magabiztosan berendezheted a saját produktív és kényelmes irodai szobádat, mert a Officeplaza Webáruház eszközei a segítségedre válnak. Megkönnyítik számodra a személyre szabott, komfortos iroda kialakítását.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem