Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Ezért használj Te is okosórát!

A technológiai vívmányok fejlődésével a mindennapi élet is megváltozott. Míg régen a pontos idő megtudását is komoly áttörésnek élték meg, ma már teljesen természetes, hogy zsebünkben, csuklónkon és autónkban is tudjuk hány óra van. Természetesen ez csak egy dolog, ezen kívül sok száz probléma oldódott meg a technológia gyors ütemű fejlődésének köszönhetően.

A NetKlikk segítségével cikkünkben feltárjuk miért érdemes a modern kor egyik legpraktikusabb tárgyát, az okosórát használnunk és mindennapjaink részévé tennünk.

 

Idő és információ – a mai világ legnagyobb értékei

 

 

A rohanó világban mindannyian értékeljük, ha van egy kis szabadidőnk, amit arra fordíthatunk, amit szeretünk. E mellett kiemelten fontos, hogy minden számunkra fontos információt még azelőtt megkapjunk, mielőtt elkésnénk, lemaradnánk vagy elfelejtenénk.

Az okosórák egyik legnagyobb előnye az, hogy tervezésüknek köszönhetően kvázi egy kevesebb funkcióval rendelkező okostelefont hordhatunk kezünkön, ami segít nekünk pontosnak, fittnek és jól informáltnak maradni.

A legtöbb okosóra rendelkezik óra, telefon, kihangosító, lépésszámláló és iránytű funkcióval. E mellett a komolyabb darabok már térképként, zenelejátszóként, infra távírányítóként, kameraként, alvásfigyelőként, sőt pulzus-, vérnyomás- és aktivitás mérőként is működnek.

 

Kényelem és biztonság

 

 

Mindamellett, hogy az okosórák kifejezetten hasznosak a mindennapi teendőink elvégzésekor, sokan elfeledkeznek arról, hogy valójában milyen kényelmes is hordása. Legtöbbször gumi, fém, de esetenként bőr és műbőr pántokkal is megvásárolhatjuk okosóránkat, amelyek közül a komolyabbak már tökéletesen vízállóak, míg töltési ciklusuk akár 1-2 hét is lehet, a mellett, hogy a legtöbb képes a gyorstöltésre.

Ezen felül rendkívül fontos sokak számára a különféle biztonsági funkciók jelenléte, gondoljunk csak a SIM kártyát befogadni képes okosórákra, amelyek GPS nyomkövetésre is képesek, így tökéletesek a gyermekek mozgásának monitorozására, de a kamerával rendelkező órák képesek lopás figyelmeztetésre, sőt akár (mint okostelefonunkon) feloldó kombinációt is beállíthatunk, így megvédve óránkat és információinkat az illetéktelen használattól.

 

Okosórával az egészségért

 

 

A különböző kényelmi funkciók mellett a fejlettebb okosórák akár életet is menthetnek monitorozó képességüknek köszönhetően. Mivel a készülék figyeli az ember szívversét, vérnyomását, sőt esetenként alvását és oxigén használatát, ha valamilyen probléma merül fel, azt az óra azonnal észreveszi és beállítástól függően jelez nekünk, vagy az előre beállított személyeknek.

Ezen funkciók miatt kimondottan ajánlott idős emberek mindennapi társának, hiszen funkcióinak köszönhetően akár életet is menthet egy apró, kényelmes okosóra.

Ha meghoztuk a kedved egy szuper okosórához nézz körül a Netklikk webáruházában, ahol az órákon kívül sok más szuper dolgot találsz.

Ha pedig izgalmas cikkeket olvasnál, kattints az OP Story oldalára!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem