Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Ezért készíts kozmetikumot házilag!

A mai világunkban egyre elterjedtebbek a házilag készített kozmetikumok. A Humanity áruház sok alapanyagterméke közül választhatunk segítség képen. Szappanokhoz, tusfürdőkhöz, különböző növényiszáritmányokat, olajakat, vagy éppen krémekhez, hajápolásokhoz összetevőket találunk ezen a honlapon. E termékek határozottan felveszik a versenyt a kereskedelemben kaphatókkal, amit saját kezűleg állíthatunk elő, akár bio-,vagy natur kozmetikumokról legyen is szó. Ellentétben a szalonkozmetikumokkal, nagyrészt természetes anyagokból állnak, melyek értékes növényi zsírok, olajok. 

Hajunkat, bőrünket egészségesen tartják, ezáltal segítenek szervezetünk megfelelő működésében, megújulásában. Megerősítik bőrünk védelmi funkcióit, a pórusokat tisztán tartják. Mivel ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak, minimális a végtermék káros anyaga. Míg a kereskedelemben forgalmazott termékek sajnos mesterséges szín-, és illatanyagból, kőolajszármazékokból, konzerválószerekből állnak, ezért eltömítik a bőr pórusait, a szervezet nem tud megfelelő védelmi mechanizmust szolgáltatni. Gátolják természetes működését, ami által méreganyagok halmozódnak fel testünkben. Tehát az, hogy mit kenünk bőrünkre, egyenlő azzal mit eszünk. 

Ha magunk készítjük termékeinket, személyre szabottan állíthatjuk össze, amibe csak az kerül, ami nekünk igazán megfelelő lesz. Előnyt élveznek a hidegen sajtolt olajok, és minden egyes összetevőt gondosan válogathatunk össze. Például, ha beteg a bőrünk, akár aknés, vagy  pattanásos, igazán speciális keveréket állíthatunk elő. Azt is tudnunk kell, házilag készítve szinte ugyan annyi a kiadásunk, mintha boltban vásárolnánk. Még a luxus termékeket is olcsón tudjuk elővarázsolni. Környezetvédelem szempontjából is előnyt élvez, mert kevesebb hulladékot termelünk, csomagolásainkat ugyanis többször fel tudjuk használni. Ezeken kívül egy igazi lelkes hobbi is létre jöhet számunkra, mert kikeverése, főzése olyan mintha főzőcskéznénk egy kicsit. Az eredmény pedig hosszabb távú lesz, mint egy finom sütemény élvezete. Aki belekóstol a kozmetikumok házi gyártásába, szinte visszasétál őseink világába. 

Régen mindent otthon készítettek, gyógynövény párlatokat, krémeket, tinktúrákat, így megtapasztalhatjuk a régi varázslatokat is. Aki kipróbálja, egy hihetetlenül hasznos és kreatív időtöltésben részesülhet majd. Hasznos időtöltés kicsiknek, nagyoknak, összehozza a családokat. Ami fontos, hogy kellemes ajándékozás szempontjából is, hiszen a mi magunk készített termékkel kicsit önmagunkat is adjuk. 

Ha kedvet kaptál az otthoni szappankészítéshez, látogass el a Humanity webáruházba.

 

Szeretetet szívvel-lélekkel!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem