Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Fedezd fel az Air Fryer-ek és kiegészítőik széles választékát egy helyen!

Forrólevegős sütők: Ments meg időt a konyhában az Air Fryer technológiával!

A konyha igazi szíve a sütő, ahol minden finomság készül. Manapság azonban a hagyományos sütők helyét egyre gyakrabban veszik át a modern technológiai eszközök, mint például a forrólevegős sütők. Ezek a csodálatos kis gépek segíthetnek a konyhai rutin leegyszerűsítésében és kiváló segítséget nyújtanak a rohanó mindennapok alatt.

A forrólevegős sütő technológiája a csökkentett olaj felhasználásra épül. Az Air Fryer segítségével sokkal egészségesebben készíthetjük el a kedvenc olajban sült ételeinket. Ezen kívül az Air Fryer technológia alkalmazása jelentős időspórolást eredményezhet a konyhában, hiszen kevesebb előkészítési és takarítási idővel kell számolnunk.A különböző programok lehetővé teszik, hogy pontosan beállítsuk a sütési időt és hőmérsékletet, emellett pedig sok esetben további extra funkciókkal is rendelkeznek, mint például az ön-tisztítás vagy a gyorsmelegítés, de rengeteg ételhez gyári programokkal is rendelkeznek. 

A különböző funkciók és programok széles skálája mellett az Air Fryer készülékek és azok kiegészítői is egyre nagyobb választékban érhetőek el. Néhány literes, 1-2 személyes modellektől kezdve, akár 8 literes darabokat is találhatunk, amelyek már külön fakokkal, vagy emeletettekkel teszik még hatékonyabbá az étel készítést. Az Elite® 7,7 L-es Air Fryer különlegessége például a betekintőablakos kialakítás, de találkozhatsz a Bravúroshop webáruházában az Elite 8 literes gépével is, ami teljesen tapadásmentes és könnyen tisztítható a kivehető belső kosarának köszönhetően. 

Hogyan emelheted a főzési élményt a következő szintre?

Az Air Fryer működése során a magas hőmérsékletű levegő gyorsan áramlik az ételek körül, ami lehetővé teszi a gyors és egyenletes sütést. A különböző ételek elkészítéséhez azonban jól jöhet néhány extra kiegészítő. Az Air Fryer kiegészítők között találunk például speciális sütőpapírt, amelyet kifejezetten ezen forrólevegős sütők számára terveztek. A sütőpapír használata megkönnyíti az ételek kezelését, és segít megelőzni a sütő belsejének bepiszkolódását, így a tisztítás is gyorsabb és egyszerűbb lesz. Ezen felül vannak még olyan kiegészítők is, mint a grilltál, a pizzatál, vagy a süteményforma, amelyek tovább bővítik az Air Fryer használati lehetőségeit.

Összefoglalva, az Air Fryer és annak kiegészítőinek használata sokkal hatékonyabbá és élvezetesebbé teszi a főzést. Az Air Fryer technológia lehetővé teszi, hogy gyorsan, egyszerűen és egészségesen készítsünk ételeket. A különböző kiegészítők pedig tovább növelik az Air Fryer-ek használatának rugalmasságát és kényelmét. Tehát, ha szeretnél élményszerűvé tenni a főzést, fedezd fel az Air Fryer-ek és kiegészítőik széles választékát egy helyen a Bravúroshop webáruházában!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem