Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Frissítő koktél receptek a jó időre

Végre itt a nyár, a bulik, a nyaralások, strandolások, és az egész éjszakába nyúló kerti grill partizások időszaka. Kerti partit tartani szinte minden ember szeret, s részt venni ilyen összejövetelen épp olyan kellemes érzés, mint megszervezni. Ezeknek a közös programoknak a legfontosabb kiegészítője az étel, mint a grill ételek, saláták, sült szalonna. Illetve az alkoholos italok, koktélok, melyek a remek hangulat megteremtését teszik lehetővé. Ha idén szeretnél egy igazán ütős baráti, családi összejövetelt, akkor bátran ajánljuk figyelmedbe cikkünket. Melyben a mralkohol.hu webshopjának segítségével gyűtünk neked össze szuper koktél recepteket. 

Ha kedvet kaptál a koktélkészítéshez a következő baráti összejövetelen, vagy egy pénteki munka után csak lazítanál pároddal, barátaiddal a teraszon, akkor a legjobb helyen jársz. Hoztunk nektek néhány egyszerűbb, de annál nagyszerűbb koktél receptet. Gondoltad volna, hogy nem kell vagyonokat ott hagynod a boltban, ahhoz hogy egy jó minőségű, ízletes koktélt állíts össze? Néhány alapvető alkoholból rengeteg ízletes ital készíthető el, anélkül hogy vagyonokat fizetnél érte a boltban. A koktélok egyik legnépszerűbb alapanyaga a Gin. A Gin múltja évezredekig nyúlik vissza. Ez a 37,5%-os semleges ízű alkohol rengeteg frissítő koktél alapjául szolgál. 

Gimlet

Hozzávalók egy adaghoz:

★     50 ml lime szirup (akár házilag is elkészíthető)

★     jég

★     50ml Dry Gin

★     1-2 szelet lime, citrom (díszítéshez)

A házi lime szirupot a következő módon lehet elkészíteni: 2 db lime-nak le reszeljük a héját, majd a levét is kifacsarjuk, amit összekeverünk 200 gramm porcukorral.

A második legnépszerűbb koktél alap a vodka. Nincs olyan ember, aki ne ismerné ezt a 40%-os semleges ízű alkoholt, ami szintén évszázadokig nyúlik vissza a történelemben. Ez az alkohol elsősorban gabonából készül, azonban Kelet Európában nem ritka, hogy krumpliból és rizsből készítik, pl. Lengyel vodka

Sex on the Beach

Hozzávalók (2 adag):

➔     50ml vodka

➔     25 ml barack pálinka

➔     50ml áfonyalé

➔     2 db narancs (facsarva)

➔     pár db jégkocka

➔     2 szelet narancs és koktélcseresznye (díszítéshez)

2 ízléses poharat készíts elő, melynek az aljára teszed a jégkockákat. Egy keverő edénybe külön össze kell keverni a pálinkát, vodkát, és áfonyalevet, narancslevet. Jól össze kell keverni, majd a koktélt el kell egyenlő arányban osztani a 2 pohárban és jöhet is az ízléses díszítés.

A fehér rum is kiváló alapanyaga lehet a szuper koktéloknak. Ezt az alkoholt cukornádból és melaszból készítik, alkoholtartalma 20 és 75% közé tehető. Nézzük is a legismertebb koktél, mely ebből az alapanyagból készül.

Mojito

Hozzávalók:

★     1 db lime leve

★     1 teáskanál cukor

★     mentalevél (díszítéshez)

★     60 ml fehér rum

★     szódavíz, vagy szénsavas ásványvíz (ízlés szerint)

Egy kis edényben keverd össze a lime facsart levét és a kristály cukrot. Majd a menta leveleket kissé össze kell morzsolni és ezt is bele kell keverni az edénybe. Egy magas falú pohárba öntsük bele a rumot, majd a lime-os mentás keveréket. Adj hozzá jeget, és ízlés szerint savas vizet. A végén az elkészült koktélt nagyobb menta levelekkel, színes szívószállal díszítheted.

Ezekkel a szuper koktél ötletekkel egészen biztos, hogy nem lősz mellé. Bátran próbáld ki a következő partin, baráti összejövetelen. A minőségi szükséges italokért, pedig látogass el a mralkohol.hu webshopjába, és szerezd be még ma. Lepd meg ismerőseidet ezekkel a szuper koktélokkal még idén nyáron.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem