Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Három olcsó felújítás, amitől azonnal szebb lesz otthonod

Vannak helyzetek, amikor szükség van egy kis renoválása, viszont pénzügyi keretünk csak kevés befektetést tesz lehetővé. Ekkor érdemes olyan felújítási munkálatokat elvégezni, amelyek kevesebb pénzbe kerülnek, ám annál látványosabb eredmény érhető el velük.

A TLS Burkolatszintező segítségével három ilyen renoválást szedtünk össze.

 

1. Járólapozás

 

 

Bizony a régi mozaikcsempe helyén igazán jól fest egy új, nagy lapokból álló, impozáns járólap kompozíció. Az anyagok megvásárlása és az előkészületek után már csak szakszerű lehelyezésre és kellő száradási időre lesz szükségünk. Természetesen, ha valaki nem jártas a munkálatok elvégzésében akkor sem kell elszomorodni, hazánkban számos kiváló szakember foglalkozik burkolással, akik gyors és precíz munkájukkal elősegítik a felújítás gördülékenységét.

Fontos, hogy a lapok lehelyezésénél a legkörültekintőbben járjunk el, hiszen így tudjuk elérni az időtálló és szemnek is szép megjelenést. Ehhez persze szükségünk van pár speciális eszközre, amivel elérhető a prémium minőségérzet. Ilyen a TLS Burkolatszintező rendszere és a kiváló gyémántszerszámok is, amelyek segítségével egyszerűen és tű pontosan leszünk képesek lehelyezni és alakítani az általunk választott járólapokat.

Ha ügyesek vagyunk és időben kiválasztjuk és beszerezzük a szükséges eszközöket és hamar lecsapunk egy jó szakemberre napok alatt elkészülhetünk e kisebb anyagi befektetést igénylő felújítással.

2. Festés

 

 

Az örök kedvenc, a szobafestés szinte ikonikus felújítási munkálat, amit bárki saját kézzel is elvégezhet otthonában. A szobafestéshez legtöbbször kevés eszközre és pár liter festékre van szükségünk, ami kimondottan költséghatékony tud lenni, főleg akkor, ha az általunk választott szín a fehér, hiszen e festéktípusból találjuk meg a legtöbbfélét a piacon.

A legkiválóbb szakemberek munkája persze ez esetben sem pótolható semmivel sem, ám kellő utánajárással és egy kis gyakorlással mi magunk is szép eredményeket érhetünk el a falak újszerűvé varázslása során.

 

3. Bútorfelújítás

 

 

Végül de nem utolsó sorban, jöjjön a talán legkreatívabb felújítási munkálat listánkról, a bútorfelújítás, amelyben igazán kiélhetjük alkotói vágyunkat. Legyen az fából, fémből, farostlemezből vagy műanyagból a cél mindegyik esetében ugyanaz: szebbé, megnyerőbbé varázsolni pár ezer forintból.

A modern festékeknek és bútorfóliáknak köszönhetően pillanatok alatt varázsolhatunk a régies, ütött – kopott elemekből modern és designos kompozíciókat. Javasoljuk, hogy a munkálatok során fektessünk nagy hangsúlyt a kiegészítőkre (pl. sarokvédő elemek, kallantyúk, fogók, görgők stb.), hiszen ezek nem csak designban, hanem funkcióban is újdonságot hozhatnak régi szeretett bútorunknak.

 

Ha tetszett cikkünk és te is belevágnál a felújítósdiba, ne feledd felkeresni a TLS Burkolatszintező webáruházát, ahol a burkolatszintező rendszerek mellett gyémántszerszámokat és álpadló rendszereket is találsz!

Ha pedig olvasnál még valami érdekeset, kukkants rá az OP Story blog oldalára!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem